Korson Veto peittosi N2:n jatkopelien avauksessa
Julkaistu: 07.11.2021 23.01

Ylemmät jatkopelit aloitettiin vieraspelillä Korson Vetoa vastaan sunnuntaina 7.11.2021.

Ensimmäistä erää varten oma peli käynnistyi hitaasti. Kentällä oli monta toisilleen uutta pelaajaa, osa oli pelannut jo aiemmin päivällä 1-sarjapelin edellisen päivän A-tyttöjen turnauksen lisäksi eikä vaihtopelaajiakaan ollut liikaa käytössä flussakauden käynnistyttyä. Pikkuhiljaa saatiin oma peli käyntiin ja loppupuoli erästä olikin jo tasaista vääntöä. Kotijoukkueen vahva alku kuitenkin riitti ja erä päättyi KoVe 25-19.

Toinen erä alkoi meiltä selvästi vahvemmin. Puhetta löytyi ja lyönneissä voimaa, ja erä etenikin tasaisissa merkeissä. Erän loppupuolella Veto pääsi karkuun ja eräpallotilanteeseen, mutta sitkeällä taistelulla pääsimme rinnalle. Kiri ei kuitenkaan riittänyt loppuun asti, vaan erä päättyi Korsolle 26-24.

Kolmatta erää varten tehtiin vaihtoja, mutta kotijoukkue karkasi meiltä heti alussa. Puolivälissä löydettiin taas hyvä ote peliin ja saatiin piste-eroa pienemmäksi omilla hyvillä hyökkäyksillä ja kovalla syötöllä. Kiri ei kuitenkaan enää riittänyt. Erä päättyi Korson Vedolle 25-20 ja ottelu puhtaasti 3-0.

- Emilia -

Sarja jatkuu kolmella peräkkäisellä maanantai-illan kotiottelulla 8.11., 15.11. ja 22.11. Lehto Areenalla klo 19. N2 pelaa nyt 2-sarjan ylempiä pelejä sijoista 1-35, joten helppoja otteluita ei enää ole tarjolla. Ensimmäisenä kotiluolaan saapuu NaLe 2, jolle Puma N3 ehti jo hävitä kahdesti alkusyksyn aikana ja joka aloitti oman jatkolohkonsa yhtä selvällä tappiolla lohkon neljättä joukkuetta Salpista vastaan. Tervetuloa kannustamaan!