PuMa N2 selvitti tiensä ylempiin jatkopeleihin
Julkaistu: 30.10.2021 19.11

Hämeenlinna Juniorit N2 - PuMa N2 su 17.10.2021

Reissu Hämeenlinnaan tuotti tulosta, kun varmistimme paikkamme ylemmässä jatkosarjassa puhtaalla 3-0 voitolla. Edellisen päivän A-turnaus painoi osalla jaloissa, mutta yhdessä joukkueena saimme ansaitun voiton.

Ensimmäisessä erässä vastustaja alotti vahvasti ottaen hyvän johdon, mutta loppua kohden saimme vastustajan kiinni ja erä päättyi lopulta meille 25-18.

Toinen erä alkoi vahvasti meillä ja erityisesti vastaanottomme kulki, kun takakentän myyrämme Milja hoiti osa-alueensa hyvin. Erä päättyi lopulta meille pistein 25-17.

Kolmannessa erässä väsy selkeästi painoi suurimmalla osalla pelaajistamme, mutta pelasimme vahvan erän. Erä päättyi pistein 25-16 ja ottelu 3-0. Eniten pisteitä iski Edona (17) ja toiseksi eniten kapteeni Seke (11).

PuMa N2 - VanLe N1 ma 25.10.2021

Viimeiseen otteluun ennen ylempää jatkosarjaa saimme Vanle N1 Lehto Areenalle vastustajaksi. Otteluun lähdimme laajalle rosterilla ja saimme Ellin takaisin kokoonpanoon loukkaantumisen jälkeen. Hieno comeback Elliltä!

Ensimmäinen erä alkoi tasaisesti ja vastustaja pääsi yllättämään meitä. Kirimme tilanteen kuitenkin hallintaamme ja veimme erän lopulta 25-21.

Toinen erä alkoi kulkemaan paremmin ja saimme oman pelimme kasaan. Vastaanotto ja hyökkäyspeli kulki hyvin, mutta puolustamiseen jäi parantamisen varaa. Erä lopulta meille 25-14

Kolmas erä alkoi muistuttamaan ja omaa peliämme, kun saimme puolustamisen omalle tasollemme. Erityismaininta Lotalle, joka piti syötön vahvana ja virheettömänä ainakin 10 pallon ajan. Erä meille 25-14 ja ottelusta 3-0 voitto. Eniten pisteitä iski Edona (15) ja toiseksi eniten kapteeni Seke (12)

Ylemmän jatkosarjan peleistä ei ole vielä varmistettua tietoa. Kotipelit Lehto Areenalla. Tule kannustamaan!