Etelä-Suomen lentopalloalue (ESLA) järjestää valmistautumisleirin ma 19.7. klo 11-14 Biitsi Vantaan kentillä, Vapaalassa, Luhtimäki 2. Paikallisjärjestäjinä toimivat PuMa Volley ry ja Biitsi Vantaa.

Leiri on tarkoitettu erityisesti ke 21.7. Kouvolassa pelattavaan AM-turnaukseen valmistautumiseen U10 (-2012) ja U12 (2010-11) -sarjojen osalta. Jos sinulla ei ole paria tiedossa AM-kisoihin, pyrimme leirillä löytämään pareja. Leirille voi osallistua myös hiukan vanhempia, 12-14 v pelaajia ja saada kipinää beachin pelaamiseen. 

Leirillä tehdään Beach Volleyn perusharjoitteita, käydään läpi Beachin sarjasäännöt ja pelaillaan. Ohjaajana toimii Markus Liukkonen.

ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ SUORITETAAN LEIRIMAKSU, 10 EUROA.

Ota mukaan lämpimässä säilyvä eväs. Pidämme evästauon puolessa välissä leiriä.

Mielellämme otamme myös joitakin aikuisia järjestelyihin avuksi mukaan. Lisätiedot jouni.lind@saunalahti.fi p. 050 521 3305
Tällä lomakkeella ilmoitetaan kokonaan uudet junioripelaajat kaudelle 2021–2022 ja pelaajan huoltajan tiedot. Ilmoittautuminen on samalla PuMa-Volley ry:n jäsenhakemus.
Huom! kauden 2020–2021 pelaajat löytyvät jo rekisteristä ja heidän osalta riittää, että ilmoittautuu ko. joukkueen vastuuhenkilölle tai seuran valmennusvastaavalle: Jouni.Lind@saunalahti.fi
Alle 18-vuotiaan pelaajan tiedot täyttää huoltaja ja huoltajatiedot ovat heidän osaltaan pakolliset!
Tällä lomakkeella ilmoitetaan kokonaan uudet aikuispelaajat, joilla ei ole kausimaksun maksajana enää huoltaja. Lomakkeella voi tehdä myös muut ilmoittautumiset, esim. huoltajaksi jonkun joukkueen junioripelaajalle tai ilmoittautuminen perusjäseneksi tai varavalmentajaksi (ei joukkuesidonnainen). Valitse tällöin ryhmäksi perusjäsen. Alle 18-vuotiaan pelaajan osalta on käytettävä toista lomaketta, jossa kysytään myös huoltajatiedot.
Pelaajille ja perusjäsenille ilmoittautuminen on myös PuMa-Volley ry:n jäsenhakemus.