Etelä-Suomen Lentopalloalue (ESLA) järjestää Beach-leirin junnuille ma 20.6 – ke 22.6. klo 10-15 BiitsiVantaan kentillä, osoite Luhtimäki 2 Vantaa. Pääohjaajana toimii Markus Liukkonen, apuohjaajina BiitsiVantaan ja PuMa Volleyn kesätyöntekijät. Paikallisjärjestäjinä toimivat seurat BiitsiVantaa ja PuMa Volley.

Leiri maksaa 3-päiväisenä 70 euroa. Yhden päivän osallistuminen maksaa 30 euroa ja kahden päivän 60 e. Hinnat sisältävät lounasruuan, ohjauksen, kenttävuokrat ja pallojen käytön.

Ilmoittautuminen tehdään tällä lomakkeella. MAKSU SUORITETAAN ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ!

Suosittelemme leiriä jo jonkinlaista lentopallo ja beach-kokemusta omaaville mutta matalalla kynnyksellä – erityisesti D-B-ikäisille! Leiri antaa valmiuksia osallistua Junior tour -kisoihin ja ESLA Beach AM-kisoihin.

Lisätiedot: Markus Liukkonen markus98.liukkonen@gmail.com p. 040 414 0245

Ilmoittautumiseen liittyvät asiat jouni.lind@saunalahti.fi p. 050 521 3305

Tällä lomakkeella ilmoitetaan kokonaan uudet aikuispelaajat, joilla ei ole kausimaksun maksajana enää huoltaja. Lomakkeella voi tehdä myös muut ilmoittautumiset, esim. huoltajaksi jonkun joukkueen junioripelaajalle tai ilmoittautuminen perusjäseneksi tai varavalmentajaksi (ei joukkuesidonnainen). Valitse tällöin ryhmäksi perusjäsen. Alle 18-vuotiaan pelaajan osalta on käytettävä toista lomaketta, jossa kysytään myös huoltajatiedot.
Pelaajille ja perusjäsenille ilmoittautuminen on myös PuMa-Volley ry:n jäsenhakemus.
Tällä lomakkeella ilmoitetaan kokonaan uudet junioripelaajat kaudelle 2022–2023 ja pelaajan huoltajan tiedot. Ilmoittautuminen on samalla PuMa-Volley ry:n jäsenhakemus.
Huom! kauden 2021–2022 pelaajat löytyvät jo rekisteristä ja heidän osalta riittää, että ilmoittautuu ko. joukkueen vastuuhenkilölle tai seuran valmennusvastaavalle: Jouni.Lind@saunalahti.fi
Alle 18-vuotiaan pelaajan tiedot täyttää huoltaja ja huoltajatiedot ovat heidän osaltaan pakolliset!
Pelaajan on ilmoitettava lopettamisesta kirjallisesti lomakkeen avulla. Lomake on myös eronpyyntö PuMa-Volley ry:n jäsenyydestä.
Lopettamispäivämäärä määräytyy ilmoituksen jättöpäivän tai sitä myöhemmän päivämäärän mukaan, mikä lomakkeelle on merkitty. Lopettamisilmoitusta ei voi tehdä takautuvasti.
Lopettamisilmoitus käsitellään mahdollisimman pian ja pelaajalle toimitetaan viimeinen harrastelasku.

PuMa-Volley järjestää yhdessä Helsingin kaupungin liikuntapalvelun kanssa Easy Sport -beach -leirin: aloittaville pelaajille, suositus n. 7-12-vuotiaille, 13.-17.6. klo 11-14. Paikka on Pukinmäen urheilupuisto. Leiri on kaikille pelaajille avoin, eikä leirillä tarvitse olla aikaisempaa kokemusta beach volleysta tai lentopallosta.

Pääohjaajana toimii Suomen moninkertainen SM-beach-mestari Jyrki Nurminen apunaan PuMan pelaajista koostuvat apuohjaajat.

Leiri maksaa 45 e/5 pv/3 h. Tähän leiriin ei kuulu ruokailuja vaan leirillä syödään evästauolla omat eväät. 

Leirille mahtuu 20 osallistujaa.

HUOMAA, ETTÄ OSALLISTUMISMAKSU MAKSETAAN VERKKOMAKSUNA ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ. TÄYTÄ LOMAKE VASTA SITTEN, KUN PYSTYT MYÖS MAKSAMAAN OSALLISTUMISEN.

Lisätietoja: jyrki.nurminen@outlook.com p. 044 0864 280

Kyselyt varapaikoista: jouni.lind@saunalahti.fi