Puma järjestää valmentajille ja joukkueenjohtajille, jotka ovat runsaasti harkoissa ja pelitapahtumissa läsnä, ensiapukoulutuksen la 11.9.2021 klo 10-12 Puistolan UT, auditoriossa.
Pelaajan on ilmoitettava lopettamisesta kirjallisesti lomakkeen avulla. Lomake on myös eronpyyntö PuMa-Volley ry:n jäsenyydestä.
Lopettamispäivämäärä määräytyy ilmoituksen jättöpäivän tai sitä myöhemmän päivämäärän mukaan, mikä lomakkeelle on merkitty. Lopettamisilmoitusta ei voi tehdä takautuvasti.
Lopettamisilmoitus käsitellään mahdollisimman pian ja pelaajalle toimitetaan viimeinen harrastelasku.
Tällä lomakkeella ilmoitetaan kokonaan uudet junioripelaajat kaudelle 2021–2022 ja pelaajan huoltajan tiedot. Ilmoittautuminen on samalla PuMa-Volley ry:n jäsenhakemus.
Huom! kauden 2020–2021 pelaajat löytyvät jo rekisteristä ja heidän osalta riittää, että ilmoittautuu ko. joukkueen vastuuhenkilölle tai seuran valmennusvastaavalle: Jouni.Lind@saunalahti.fi
Alle 18-vuotiaan pelaajan tiedot täyttää huoltaja ja huoltajatiedot ovat heidän osaltaan pakolliset!
Tällä lomakkeella ilmoitetaan kokonaan uudet aikuispelaajat, joilla ei ole kausimaksun maksajana enää huoltaja. Lomakkeella voi tehdä myös muut ilmoittautumiset, esim. huoltajaksi jonkun joukkueen junioripelaajalle tai ilmoittautuminen perusjäseneksi tai varavalmentajaksi (ei joukkuesidonnainen). Valitse tällöin ryhmäksi perusjäsen. Alle 18-vuotiaan pelaajan osalta on käytettävä toista lomaketta, jossa kysytään myös huoltajatiedot.
Pelaajille ja perusjäsenille ilmoittautuminen on myös PuMa-Volley ry:n jäsenhakemus.
Tarkoitettu D-C-ikäisille, myös E-ikäiset voivat osallistua oman turnauspelaamisen lisäksi. Myös huoltajilla mahdollisuus osallistua. Pääpaino pienen kentän tuomaroinnissa mutta sisältää myös ison kentän asioita, mm. kirjuroinnin.

Aloitetaan alustuksella klo 12.45 etulohkon katsomossa, saliopastus klo 13.00 ja harjoittelu E-harjoitusturnauksessa 13.30-.