Puma Volley N2 vs Tapanilan Erä N1
Julkaistu: 15.10.2021 00.04

Ensimmäinen kotipeli uudella Lehto Areenalla lähti käytiin rohkealla asenteella ja revanssi mielessä Tapanilan Erän ykkösjoukkuetta vastaan. Ensimmäinen erä oli itsevarmaa ja vahvaa tekemistä. Joukkue pelasi hienosti yhteen ja jokainen yritti kaikkensa. Ensimmäisessä erässä tuli paljon upeita hyökkäyksiä ja taitavia vastaanottoja, jotka johtivat varmaan erävoittoon lukemin 25-17.

Toinen erä alkoi omalla syöttövuorolla, joka ei riittänyt rikkomaan Tapanilan vastaanottoa. Erä pelasi mallikkaasti ja nappasi paljon torjunta- ja keskihyökkäyspisteitä. Puma taisteli tasaisesti, kunnes vieraat voittivat toisen erän lukemin 21-25.

Kolmas erä alkoi tiukasti erätilanteessa 1-1.

Puma teki vaihtoja, joilla yritettiin löytää kolmanteen erään ratkaisua. Vaihdoista ja hyvästä taisteluasenteesta saatiin lisävirtaa ja Puma vei kolmannen erän tiukoin lukeminen 25-22.

Neljännessä erässä Tapanila otti selvän taisteluasenteen ja alkoi haastaa Puman vastaanottoa kovilla syötöillä. Puma vastasi koviin syöttöihin keskihyökkäyksillä ja vahvalla laitapelaamisella. Tapanilan Erä voitti pitkiä palloralleja, joiden ansioista he saivat lisäenergiaa ja voittivat neljännen erän lukemin 16-25.

Viides erä alkoi ja voitosta oli taisteltava. Puma aloitti viidennen erän hienoilla Sanni Suomelan syötöillä, jotka rikkoivat vastustajan vastaanottoa. Puma sai pidettyä otetta viidennen erän puoleen väliin, kunnes Tapanilan Erä otti hienoja torjuntoja, jotka vaikuttivat Puman peli-ilmeeseen. Tapanilan Erä vei voiton kotiin lukemin 10-15 Puman langetessa omiin virheisiinsä.

Peli päättyi Tapanilan Erälle 2-3.

Seuraavaksi Puma kohtaa Hämeenlinnan Juniorit N2 sunnuntaina 17.10 klo 13.30 Hämeenlinnassa.