N3 taisteli tiukan voiton kotiavauksessa
Julkaistu: 07.10.2021 20.30

Toinen 2-sarjassa pelaava N3-joukkueemme käynnisti syksyn myös kotipelin merkeissä. Vastaamme asteli Tapanilan Erän kakkosjoukkue pikemminkin vieraiden kotimaisemissa Erätalolla 5.10.2021.

Ottelun kahdessa ensimmäisessä erässä ahkeroimme oikein olan takaa, kun teimme sekä omat että vastustajan pisteet. Vastaanotto hapuili, syötöt karkailivat eikä hyökkäyksessä uskallettu olla rohkeita. Erät vierasjoukkueelle 13-25 ja 18-25.

Kolmannessa erässä vastaanotto löytyi ja se näkyi heti pistetaulussa - alun 1-5 tilanteen jälkeen piste-ero ei kertaakaan karannut yli kolmeen pisteeseen kummankaan joukkueen eduksi. Vaikka vastustaja saikin jo yhden ottelupallonkin, käänsimme lopulta erän nimiimme 26-24.

Kolmannen erän loppu sai meidät syttymään ja peli-ilme muuttui totaalisesti. Neljäs ja viides erä olivat meidän juhlaamme, kun vastaanotto toimi ja siten pääsimme pelaamaan monipuolista hyökkäyspeliä. Myös syöttö alkoi puremaan neljännestä erästä eteenpäin syöttövirheiden vaihtuessa jopa ässiin. Neljäs ja viides erä meille 25-13 ja 15-9 ja näin urheasti taisteltu voitto Puistolaan 3-2.