Julkaistu: 03.10.2021 21.06

Kausi startattu kotivoitolla..!

N2-treeniryhmän kausi alkoi otteluiden osalta N2-joukkueen 3-0 kotivoitolla, kun Hämeenlinnan Juniorit saapuivat meille vieraaksi Helmi Centeriin.

Ensimmäinen erä käynnistyi vahvalla hyökkäyspelillä ja hyvällä puolustuksella päättyen meille 25-17. Toinen erä lähti käyntiin hakemalla ja vastustaja otti hyvän johdon tilanteeseen 7-1. Pikkuhiljaa saimme koneen käyntiin ja pääsimme rinnalle ja ohi. Erä meille 25-21.

Kolmas erä sisälsi hyviä hyökkäyksiä, puolustuksia ja vastaanottoja ja erä päättyi meille lukemin 25-20. Näin saatiin ottelu päätökseen 3-0 voitolla.

Erityiset tsempit Melissalle, joka pelasi viimeisen pelin meidän kanssa ja suuntaa Ouluun pelaamaan.

Hyvä kauden aloitus ja tästä kohti seuraavaa peliä, kun vastaan asettuu tiistaina 5.10. Viikissä Tapanilan Erän N1-joukkue. Tule paikalle kannustamaan!