PuMa-Volley – pääkaupunkiseudun lentopallon rakentaja!
Julkaistu: 10.05.2023 18.25

PuMa-Volley – pääkaupunkiseudun lentopallon rakentaja!

PuMalla on nyt uusi logo! Tunnuksen on meille varta vasten piirtänyt graafinen suunnittelija Jussi Huhtala. Se nautti selvästi suurinta suosiota keväällä järjestetyssä äänestyksessä ja oli myös hallituksen suosikki.

”Uusi logomme on ajaton ja mukavalla tavalla retrohenkinen. Minusta tämä sopii hyvin, koska historiaahan meillä on jo mukavasti takana. Samalla tunnus on hyvin selkeä ja eteenpäin menevä, kuten koko hieno seurammekin”, kuvaa PuMa-Volley ry:n puheenjohtaja Pasi Hölttä.

Aiempien logojen eläinaiheissa PuMan tausta ja lähtökohdat ovat hieman jääneet epäselviksi ja niitä haluttiin nyt korostaa. Seuran juuret ovat Pohjois-Helsingissä (Puistola-Malmi), mutta vuosien ja vuosikymmenten aikana PuMa on kasvanut omaa junioritoimintaa laajentamalla, mutta myös pitäen ovet avoimina muista seuroista tuleville lentopalloilijoille. Tämä on tärkeää erityisesti silloin, jos harrastamisen mahdollisuus muissa seuroissa ovat vaarassa loppua kokonaan. Tieten tahtoen PuMa ei pelaajia muista juniorijoukkueista vie, sillä kilpailu kehittää kaikkia.

”PuMa-Volley on helsinkiläinen seura, joka haluaa toimia rakentajana – koko pääkaupunkiseutulaisen juniorilentopallon ja lentopalloilijoiden kirittäjänä. Haluamme omalla toiminnallamme vahvistaa myös koko lajin elinkelpoisuutta”, Hölttä viitoittaa.

PuMa huolehtii nuorista lentopalloilijoista riippumatta siitä, kuinka kunnianhimoiset tavoitteet näillä lajin parissa on. Erityisesti seuran toimet näkyvät nyt kuitenkin huipputason tekemisessä. PuMa rakentaa niin tytöille kuin pojille entistä vankempaa ponnahduslautaa, jolta ponnistaa aina ammattilaisuuteen asti.