Junnupäivässä sai kokeilla kaikenlaista - Puma laittoi hyvin kampoihin LP Kangasalaa vastaan
PuMa-Volley ryJulkaistu: 12.12.2022 08.58

Junnupäivässä sai kokeilla kaikenlaista - Puma laittoi hyvin kampoihin LP Kangasalaa vastaan

PuMan junnupäivillä sai kokeilla pallotutkaan lyömistä. Parhaimmat nopeudet olivat yli 70 km/h. Pallotykin vastaanottoon muodostui pitkä jono ja ”parempi” treenaaminen jäi nyt kyllä varsinaisiin harkkoihin. Pelit keskialueella saatiin kyllä aikaiseksi aikuisia vastaan. Iskulyönnin ulottuvuusmittaus tuli mitattua kaikilta. Ketteryysradalla tsempparina palkittu Alex teki mahtavan suorituksen. Pallotarkkuudessa parhaita tuloksia oli 5 kuudesta jopa pidemmällä etäisyydellä.


PuMan junnupäivä oli menestys. Noin 60 pumalaista junnua kävi kokeilemassa taitojaan. Perheet olivat mukana kannustamassa. Tsemppareina hyvistä suorituksista palkittiin Alex Heimonen ja Venla Mikkonen.


Liigapelaajia haastateltiin heidän lentopallopolustaan.


Junnupäivän jälkeen salissa pelattiin Suomen CUP -ottelu PuMa N1 vastaan liigaa johtava LP Kangasala. Hyvin Puma laittoi kampoihin vaikka avainpelaajia oli sivussa. Ottelussa nähtiin upeita suorituksia, mm. ässäsyöttöjä, hyökkäyksiä, torjuntoja, erinomaista passipeliä ja puolustuksia ja pallonhakua. Kangasala osoitti kuitenkin liigajoukkueen varmuutta, erityisesti kun tultiin eka erän lopulle ja pelin edetessä toiseen ja kolmanteen erään. Lopputulos 3-0 mutta Pumalle ihan kunnialliset eräpisteet! Junnut saivat hyvää mallia pelaamiseen. Väliajalla sitten verhon takana keskilohkoilla käytiin itsekin pelailemassa.


Lehdossa oli ennätysyleisö. Katsomot miltei täynnä! PuMa N1:n on hyvä jatkaa tästä kautta, kun sai pelikokemuksen näin kovaa vastustajaa vastaan.


Kuvaus: Pelikuvat Paul Laurell