Etelän beach-mestaruudet ratkaistu
Julkaistu: 30.07.2022 21.50

Etelän lentopalloalueen Beach Volleyn aluemestaruuksista pelattiin la 30.7. Mukana 39 paria. Kentät KoLen isännöimässä turnauksessa hyvässä kunnossa ja aamupäivää virkisti hienoinen auringon paiste. Sittemmin kyllä pikku ”suihkujakin” saatiin päivän aikana ja huoltoväki oli ihmeissään missä asussa pitäisi olla.

U12-sarjassa kisaili 7 paria. Mestariksi venyivät Tiitus Laurila ja Jaakko Mattila, hopealle Veera Leppänen ja Kerttu Silvennoinen ja pronssille Aatos Kojo ja Julius Ollila - kaikki PuMan pelaajia

.

U14-tyttöjen sarjassa pareja oli kahdeksan. Mestaruuden voitti Elisa Arola ja Rosaliina Mattila. Hopealle sijoittuivat pumalaiset Mila Lundahl ja Nelli Walden ja pronssille Liisa Roponen ja Laura Kääriäinen.

U14-poikien sarjassa mestaruuden voittivat Puman Venla Mikkonen ja PNMKY:n Leo Nykänen, hopeaa pumalaisille Hugo Pöyhönen ja Artem Sergeyey ja pronssia Parikkalan Niko Punnonen ja Teemu Tikkinen.

U16-tyttöjen sarjassa mukana oli viime hetken peruutusten jälkeen 12 joukkuetta. Mitalit veivät pumalaistaustaiset parit: Maria Lainet ja Sole Juuri-Oja. Hopealle sijoittuivat Marina Kerman ja Vienna Moliis ja pronssille Anna Laaksonen ja Ella Siikaluoma.

U16-poikien mestaruuksissakin pumalaiset olivat esillä: voitto Joona Katajamäki ja Niklas Peippo, hopeaa haminalaisille Saku Lassila ja Onni Palonen, pronssia PuMan Eetu Iisakkala ja Kasperi Kuronen.

Turnauksen parhaana tyttöpelaajana palkittiin Elisa Arola ja poikapelaajana Joona Katajamäki.

Iso kiitos turnausvastaava Simo Sarokselle järjestelyistä! Jälleen pienellä talkooporukalla järjestettiin nuorille merkittävä tapahtuma. Etelän turnaus on siinäkin mielessä merkittävä, että missään muualla ei pelata nuorempien kuin U14-sarjoja. Täältä on hyvä aloittaa beach-pelaaminen.