PuMan pojille D-aluemestaruus – D-joukkueille kasa mitaleja
PuMa-Volley ryJulkaistu: 07.05.2022 22.36

PuMan pojille D-aluemestaruus – D-joukkueille kasa mitaleja

Etelän kuusi poikajoukkuetta kokoontuivat Porvooseen aluemestaruusfinaaliin. Turnauksen alla vitsailtiin, että tulee PuMalle ainakin yksi mitali, kun kuudesta joukkueesta neljä on PuMasta.

PuMan kaksi joukkuetta Pro ja Leget aloittivat vahvasti - molemmat voittivat omat alkulohkonsa. Dp1 ja Dp2 esittivät myös hyvää pelaamista. Alkulohkon lopussa nähtiin jännittävä taisto, kun PuMan Dp-ryhmän Dp2 otti erän Legetiltä hyvällä tsemppaamisella.

Välieriin parit PuMa Pro vs NaLe ja Puma Leget vs. Porvoo. Pro selvitti NaLen mutta Legetillä väännöt eivät ihan riittäneet Porvoon NMKY:tä vastaan, kun Porvoo oli vahvistanut joukkuetta aikaisemmasta. Leget jäi pronssipeliin. Loppupeli olikin paljolti jo vääntöä sen kanssa, että jaksaa keskittyä ja onnistua. Eka erän vaikeuksien jälkeen Leget nousikin pronssille. Pelissä alkoi onnistua myös hyökkäykset ja Hugon ässäsyötöt, joita päivän aikana muutoin oli vasta tapailtu.

Finaalissa kohtasivat PuMa Pro ja Porvoo. Porvoo pelasi hyvän eka erän, Pro sortui jonkin verran liikaa rohkean pelin virheisiin. Toka erässä Pro piristyi ja ottikin erän selkeästi. Sama sävel jatkui kolmannessa erässä ja kellon kumahtivat kullaksi Prolle.


Dp-ryhmän keskinäisessä sijoituspelissä Dp1 veti pidemmän korren kolme-eräisessä ottelussa.

Parhaina pelaajina palkittiin kultajoukkue PuMan Prosta Bruno Kerman ja pronssijoukkue Legetistä Artem Sergeyev. Hopeajoukkue Porvoosta parhaana palkittiin Leo Nykänen.


Poikien mitalisade jatkui myös Vihdissä Tiikerisarjan turnauksessa. Siellä Dp3-joukkue voitti pronssia. Parhaana palkittiin Elmo Leikoski. Striimi pelistä


PuMan D-tytöt ottivat pronssia Ristiinassa AM-finaalissa. Parhaana palkittiin Iris Havulinna.

Tyttöjen Tiikeri-sarjassa PuMan Hurrikaanit-joukkue saavutti hopeaa ja Salamat pronssia. Striimit finaalista ja pronssipelistä. Tornadot sijoittuivat finaaliturnauksen viidenneksi. Parhaan pelaajan palkinnot saivat Livia Peippo Hurrikaanien ja Seela Liukko Salamien joukkueesta.