Tapio Kangasniemen valmentajaklinikka Lehto Areenalla marraskuussa
PuMa-Volley ryJulkaistu: 08.11.2021 11.38

Tapio Kangasniemen valmentajaklinikka Lehto Areenalla marraskuussa

PuMa Volley järjestää sunnuntaina 21.11.2021 Lehto Areenalla klo 09.30 – 11.30 valmentajaklinikan, joka toteutetaan Lentopalloliiton valmennuspäällikön ja Naisten maajoukkueen päävalmentajan Tapio Kangasniemen johdolla.

Klinikka jakaantuu kahteen osaan. Ensimmäisen tunnin aikana käydään läpi lajin viimeaikaista kehitystä ja tulevaisuudennäkymiä ja avataan Kangasniemen johdolla sen vaikutusta junioreiden ja aikuistenkin taitojen ja ominaisuuksien valmennukseen. Toisen tunnin aikana käydään taitojen oppimista läpi esimerkkiharjoitteiden kautta, jonka demoryhmässä on mukana PuMan C-ikäisiä tyttöpelaajia.

Tilaisuus on avoin kaikille lentopallovalmennuksesta kiinnostuneille ja on maksuton. PuMa Volley haluaakin kutsua paikalle erityisesti kaikki juniorivalmentajat Uudeltamaalta ja laajemminkin Etelä-Suomen alueelta.

Valmentajaklinikka on osa PuMan Junnupäivää, joka kokoaa klinikan jälkeen paikalle PuMan juniorit yhteiseen tapahtumaan ja myöhemmin PuMan ja Vaasan Kiiston väliseen 1-sarjaotteluun.

Lehto Areenan osoite on Henrik Forsiuksen tie 2, Helsinki.