PuMan Junnupäivä kokoaa PuMa-Volleyn juniorit yhteen
PuMa-Volley ryJulkaistu: 08.11.2021 09.31

PuMan Junnupäivä kokoaa PuMa-Volleyn juniorit yhteen

PuMan ensimmäinen Junnupäivä järjestetään Lehto Areenalla sunnuntaina 21.11. klo 11.30 alkaen. Ohjelmassa on erilaisia toimintarasteja pallotutkasta ja tarkkuuskisasta aina pallotykin ampumien pallojen vastaanottohaasteeseen. Päivän juontaa Suomen ykköslentisääni Toni Flink ja vieraina mm. naisten maajoukkueen päävalmentaja ja Lentopalloliiton valmennuspäällikkö Tapio Kangasniemi, HEL Volley -liigajoukkueen kapteeni Mona Kokko ja Vantaa Ducksien huippuhakkuri Aleksander Rastamo.

Tunnin kestävien toimintarastien jälkeen kentän valtaa PuMan ja Vaasan Kiiston naisten joukkueet, joiden keskinäinen 1-sarjaottelu alkaa klo 13.00. Ennen ottelua kuullaan tähtipelaajavieraiden haastatteluja ja pitkällä toisella erätauolla palkitaan tarkkuus- ja ketteryyskisan voittajat sekä kuullaan Tapio Kangasniemen ajatuksia junnuille ja heidän valmentajilleen.

Ennen varsinaisen Junnupäivän ohjelmaa Lehto Areenalla järjestetään Tapio Kangasniemen johdolla valmentajaklinikka klo 9.30–11.30. Tilaisuuteen on vapaa pääsy kaikilla juniorivalmennuksesta kiinnostuneille.