PuMan pojat pronssille etelä 1 -joukkueessa C-juniorien alue SM-kisoissa
PuMa-Volley ryJulkaistu: 21.09.2021 11.53

PuMan pojat pronssille etelä 1 -joukkueessa C-juniorien alue SM-kisoissa

PRONSSIA tuli etelän poikien 1-joukkueelle Hollolan C-junnujen alue SM-kisoista. Vastustajana ottelussa oli Pohjoinen1, joka tarjosi erityisesti ensimmäisessä erässä tiukan vastuksen, mutta haastoi hyvin myös toisessa erässä. Pronssijoukkueessa PuMasta pelasivat Janne Kolehmainen, Kasperi Kuronen, Luka Laurell, Maxi Lindholm ja Kasperi Männistö. Janne Kolehmainen valittiin myös kisojen All Stars joukkueeseen. SM-kultaa voitti Länsi1 ja hopeaa Lounas1.

Tyttöjen 1-joukkue taisteli rohkeasti Pohjoisen 1. joukkuetta vastaan pronssiottelussa, mutta viimeiset pallot kääntyivät Pohjoisen hyväksi ja kolmas erä vastustajalle 16-14. Tytöille kisoista hieno 4. sija. Etelän 1 -joukkueessa PuMasta pelasivat Ava Havulinna, Emiliina Heimala, Milja Henriksson, Marina Kerman, Maria Lainet ja Iisa Männistö. Emiliina Heimala ja Milja Henriksson valittiin kisojen All Stars joukkueeseen. SM-kultaa voitti Lounas1 ja hopeaa Länsi1.

Etelän poikien 2-joukkue sijoittui kisoissa sijalle 8. ja tytöt sijalle 10. PuMasta poikien etelä 2 -joukkueessa pelasivat Igor Boreysho, Martin Heinonen, Anton Henell, Eetu Iisakkala, Maksimilian Milostnoi, Niklas Peippo ja Nikolas Vuorio sekä tyttöjen etelä 2 -joukkueessa pelasivat Sole Juuri-Oja, Anna Laaksonen ja Sara Pohjola.

Ensi kesän maajoukkuerippikoulun ryhmään PuMasta valittiin Janne Kolehmainen, Emiliina Heimala ja Iisa Männistö.

Hienot kisat, hienoa kasvamista ja yhdessä tekemistä kisojen aikana - kiitos kaikille joukkueille, valmentajille, valvojille sekä joukkueidemme asioista huolehtineille sekä kisajärjestäjille hienosti järjestetyistä kisoista.