PuMa pelaa Power Cupissa
Julkaistu: 30.07.2021 23.02

PuMa-Volley osallistuu Power Cupiin Salossa 29.7.–1.8.2021 kaikkiaan 18 joukkueen voimin. PuMan pelaajia on noin sata, valmentajia ja huoltajia kymmeniä.

Pumalaisten turnausmenestystä voi seurata tulospalvelusta tai Power Cup -sovelluksesta, joka on ladattavissa sovelluskaupoista.

Kahden ottelupäivän jälkeen pumalaisten tilanne on seuraava:

• C-tyttöjen supersarjassa T06 voitti alkulohkonsa vain yhden erätappion kärsittyään ja on varmasti 12 parhaan joukossa.
  • C-tyttöjen supersarjassa T07 sijoittui alkulohkossaan neljänneksi ja selviytyi siten myös 12 parhaan jatkopeleihin.
  • C-tyttöjen tsemppisarjassa T08 sijoittui alkulohkonsa kolmanneksi ja pelaa 47 joukkueen sarjassa sijoista 17–32.
  • C-tyttöjen tsemppisarjassa Jujut hakee vielä ensimmäistä erävoittoaan pelatessaan sarjan sijoista 33–47.
  • D-tyttöjen supersarjassa sekä Red että Blue nappasivat alkulohkoistaan toiset sijat, joiden myötä sijoitus on 22 joukkueen sarjan 16 parhaan joukossa.
  • D-tyttöjen tsemppisarjassa White voitti alkulohkonsa, mikä tietää jo sijoitusta 12 parhaan joukossa 37 joukkueen sarjassa.
  • E-tyttöjen supersarjassa Leijonat saavuttivat alkulohkon kahdella otteluvoitolla lohkon viidennen sijan, joka oikeuttaa jatkopeleihin sarjan sijoista 21–33.
  • E-tyttöjen supersarjassa Leopardit voittivat myös kaksi ottelua, mikä tarkoitti sijoitusta alkulohkon neljänneksi. Seuraavina pelipäivinä ratkeaa sijoitus sarjan 16 parhaan joukossa.
  • B-poikien sarjassa alkusarjan pelit jatkuvat kolmannenkin päivän. Kahden päivän jälkeen PuMan joukkue on voittanut viidestä ottelusta kaksi ja majailee viiden joukkueen sarjassa tässä vaiheessa kolmantena.
  • C-poikien supersarjassa Jyrät sijoittui tiukassa alkulohkossa toiseksi ja kamppailee jatkopeleissä sijoista 1–8.
  • C-poikien supersarjassa C1 oli seitsemän joukkueen alkulohkossaan viides. Tämä tietää sijoitusta sarjan sijoille 9–13.
  • D-poikien supersarjassa PuMa Akatemia oli alkulohkonsa toinen ja Smash oman lohkonsa kolmas. Molemmat joukkueen sijoittuvat 19 joukkueen sarjan 12 parhaan joukkoon.
  • D-poikien tsemppisarjassa Leget lähtevät jatkopeleihin voitettuaan alkulohkonsa. Sijoitus sarjan 12 parhaan joukossa on jo varma.
  • D-poikien tsemppisarjassa Kings sijoittui viidenneksi taisteltuaan yhden otteluvoiton. Jatkopeleissä Kings kamppailee sarjan sijoista 13–18.
  • E-poikien supersarjassa Pro jatkaa alkusarjan pelejään kolmantenakin pelipäivänä. Kuudesta ensimmäisestä ottelusta on hankittuna jo yksi voitto. Alkusarjan pelejä on jäljellä vielä kolme.
  • E-poikien tsemppisarjassa Gang sijoittui yhdellä otteluvoitollaan alkulohkonsa viidenneksi. Jatko-otteluissa selviää lopullinen sijoitus sarjan sijoilla 13–18