PuMa-Volley Tapulin uudelle Lehto Areenalle
PuMa-Volley ryJulkaistu: 18.06.2021 11.40

PuMa-Volley Tapulin uudelle Lehto Areenalle

Lehto Areenan työmaalla isäntänä Tapanilan Urheilukeskuksen toimitusjohtaja Ilpo KIlpeläinen (oik.), ja vieraana PuMa-Volley puheenjohtaja Pasi Hölttä sekä PuMa Akatemian valmennuspäällikkönä toimiva Seppo Siika-aho

PuMa-Volley ja Tapulin Liikuntakeskus Oy ovat sopineet kauden 2021-2022 tilojen käytössä uudella Lehto Areenalla. Halli avautuu käyttäjille tämänhetkisen arvion mukaan ensi syyskuun aikana. Uuden hallin monitoimiareena on PuMan käytössä kolmena iltana viikossa ja siellä harjoittelevat tulevalla kaudella pääosin PuMan vanhemmista junioreista ja aikuispelaajista koostuvat aikuisten sarjoissa pelaavat ryhmät. Harjoittelun lisäksi Tapulissa pelataan viikonloppuisin PuMan naisten 1- ja 2-sarjan ottelut sekä iso määrä PuMa-Volleyn isompien junioreiden turnauksia.

Käyttösopimus, jossa PuMalla on optio myös seuraavaan kauteen, allekirjoitettiin tänään. PuMan käytössä on uuden hallikokonaisuuden ns. Monitoimihalli, joka on mitoiltaan noin 25 x 44 metriä. Korkeutta hallissa on 10 metriä ja joustoparketin pinnoitteeksi tulee lentopallossa hyväksi havaittu taraflex. Monitoimihallin lisäksi PuMan joukkueilla on käytössä salin yhteyteen tuleva fysiikkaharjoitustila sekä varastotilaa.

“Olosuhteilla on iso merkitys harjoittelun laatuun ja Lehto Areena ei pelkästään tuo meille erinomaisia olosuhteita mutta myös helpottaa muutenkin kasvavan seuran ajoittain aika haastavaa salitilannetta”, iloitsee PuMa-Volleyn puheenjohtaja Pasi Hölttä.