Esa Männistö PuMa N2:n valmentajaksi
PuMa-Volley ryJulkaistu: 18.05.2021 21.30

Esa Männistö PuMa N2:n valmentajaksi

Esa Männistö vastaa tulevalla kaudella PuMan N2-joukkueen valmennuksesta. N2 on pääosin A-C -ikäisistä pelaajista koostuva joukkue, joka pelaa ylemmässä 2-sarjassa ja toimii PuMan naisten ykkössarjajoukkueen farmijoukkueena.

Esa on valmentanut useita vuosia PuMan eri tyttöjen ja poikien juniorijoukkueita ja valittiin mm. PuMa-Volleyn vuoden juniorivalmentajaksi kaudella 2018-2019. Tämän lisäksi hän on toiminut Etelän alueen aluevalmentajana ja U16-tyttöjen maajoukkueen valmentajana kuluneella kaudella ja Bulgarian EM-karsintaturnauksessa.

PuMa Akatemian joukkueiden ja valmennusryhmien valmentajat tulevalle kaudelle 2021-2022:

PuMa N1, naisten 1-sarja: Vastuuvalmentaja Dejan Subotic, valmentaja Kai Wickman sekä valmentaja Timo Ruuskanen (ml fysiikkavalmennus)

PuMa N2, naisten 2-sarja: Vastuuvalmentaja Esa Männistö sekä valmentaja Ville Yliranta (ml fysiikkavalmennus)

PuMa N3/N4, naisten 2-sarja: Vastuuvalmentaja Seppo Siika-aho (otteluvalmennus N4), valmentaja Rami Ahola (otteluvalmennus N3), valmentaja Antoni Alatalo

PuMa Akatemian valmennuspäällikkönä toimii Seppo Siika-aho.

PuMan naisten 1-sarjan joukkueen ja 2-sarjassa toimivien joukkueiden kokonaisuus on nyt nimeltään PuMa Akatemia. PuMa Akatemia toimii yhtenä yksikkönä, joka tarjoa tavoitteellisille tyttöpelaajille yhtenäisen kehityspolun kohti Mestaruusliigaa ja kansallista huippua.

Kuvassa oikealta: Dejan Subotic, Esa Männistö, Seppo Siika-aho