Puma Volley lähtee miesten 2-sarjaan!
PuMa M1: 2-sarjaJulkaistu: 26.04.2021 09.00

Puma Volley lähtee miesten 2-sarjaan!

Puma Volley ottaa pitkän askeleen eteen ja ylös osallistumalla kaudella 2021-2022 miesten kansalliseen 2-sarjaan. Näin Puman toiminnassa kasvaneet pojat pystyvät jatkamaan kehittymistään yhden ison portaan lähempänä lajin huippua. Tähän saakka ns. poikien polku Pumassa on kantanut pienimmistä junioreista Aluesarjaan, jatkossa miesten puolella maan kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle.

”Miesten 2-sarjaan osallistuminen on joukkueelle ja pelaajayksilöille, mutta myös koko seuralle suuri mahdollisuus ja tärkeä askel. Jatkossa pojat näkevät jo pikkujunnuista pitäen, että tie huipulle on mahdollinen, ja Puman koko ketju tukee heitä omien tavoitteiden saavuttamisessa”, joukkueen vastuuvalmentaja Jyrki Nurminen toteaa.

Nimellä Puma Volley M1 2-sarjaan osallistuvan joukkueen pelaajarungon tulevat muodostamaan Puman omat A-juniorit. Vastuuvalmentaja Jyrki Nurminen työskentelee ammattimaisesti Pumassa ja on beach volleyn Suomen pitkäaikainen ykköspelaaja. Edelleen jatkuvan kansainvälisen beach volley -uransa lisäksi hän tuntee myös lentopallon vaatimustason pelaajana liigatasoa myöden.

”Huipulle pääseminen lajissa kuin lajissa vaatii kovaa työtä ja tahtoa, mutta sitä uskon Puma Volley M1:n pelaajilta löytyvän. Lähdemme sarjaan nöyrällä, mutta eteenpäin pyrkivällä asenteella oppimaan uutta ja vähitellen haastamaan kokeneempia joukkueita. Kovat pelit varmasti kehittävät niin joukkuetta kuin yksittäistä pelaajaakin”, Nurminen suunnittelee.

Muutamia täydennyspelaajia haetaan

Otteluissa Puma Volley M1:n peluutuksesta vastaa Juha Laurila, joka toimii myös Etelä-Suomen alueen poikien päävalmentajana. Hän tuntee joukkueen pelaajat jo vuosien ajalta ja on valmentanut muiden seurojen joukkueita 2-sarjassa aiemminkin.

”Meillä on 2-sarjajoukkueeseen hyvä ja sitoutunut ryhmä, johon vielä etsimme muutamia nuoren ja kehittyvän joukkueen profiiliin sopivia pelaajia. Tämä voi toteutua ns. täsmähankintoina tai sitten järjestämme tryout-tyylisen katsastustapahtuman”, Nurminen ja Laurila hahmottelevat.

Takana on jo kaksi koronapandemian takia rikkinäistä kautta, joten Puma Volley M1 tulee panostamaan jo toukokuusta lähtien vahvaan kesäharjoittelukauteen. Joukkueen kesään kuuluu Jyrki Nurmisen mukaan suunnitelmallisen fysiikkapainotuksen lisäksi niin beach volleyta kuin mahdollisuuksien mukaan lajiharjoittelua sisälläkin.

Lisätietoa:

Päävalmentaja Jyrki Nurminen ja joukkueenjohtaja Ville Kauppi: pumavolleym1@gmail.com

Instagram: @pumavolleym1