PuMa-Volley ryJulkaistu: 23.02.2021 09.30

Maaliskuussa jatkuu harjoittelu - ei pelaamista

Helsingin kaupunki jatkoi helmikuun toimintatapaa maaliskuun loppuun eli pystymme harjoittelemaan omissa vakiintuneissa ryhmissä mutta emme pelaamaan. Etelä-Suomen lentopalloalue (ESLA) myös siirtää kaikki ESLA-sarjojen pelit (F, E, D, aikuisten alue- ja paikallissarjat sekä B-ikäisten aluemestaruusturnaus) myöhemmäksi. Jos huhtikuussakaan ei pystytä pelaamaan, sitten ESLAssa mietitään, pystytäänkö järjestämään vaihtoehtoista ulkotoimintaa tai hyvittämään sarjamaksuja jotenkin.

Suuri osa ryhmistä harjoittelee myös talvilomalla. Ajat ja paikat saattavat poiketa normaalista viikosta, joten katso ne Jopoxista ja merkkaa myös pelaaja IN harkkaan. Lentopallokoulun pojille järjestetään ylimääräinen harkka tiistaille klo 18.30 Puistolassa. Samalla minä D-poikien valmentajana näen poikia, ketä pääsee paikalle. Markus Liukkonen vetää tuon treenin.

Edelleen toivomme teidän ilmoittavan jouni.lind@saunalahti.fi jos ette ole harjoittelussa keväällä mukana mutta silti olette Jopoxissa aktiivipelaajana. Kevään toiminnasta lähetetään kausimaksu maaliskuussa ja välttäisimme turhan hallinnoinnin tältä osin.

Uusillekin toimijoille vinkiksi, että kännyköihin kannattaa ladata ilmainen Jopox-app ja tehdä ilmoittautumisen treeneihin sieltä. Nuori voi käyttää ilmoittautumista vaikka ei ole omaa sähköpostia. Pikaviestit saadaan toimitettua kännyköihin.

Jatketaan tarkkaa toimintaa koronaa vastaan: maskit kaikilla 12 v täyttäneillä tullessa, pukkarissa ja lähtiessä. Pukkareissa mahdollisimman lyhyt aika, vältetään ne yhteiset kännykkäkatselut ja kontaktit.

Oikein hyvää talvilomaa toivottaen,

Jouni Lind

PuMan valmennus

p. 050 521 3305