C1 tytöt B-pooliin
27.10.2020 10.16 Uutiset / Tytöt -06 Akatemia

C-tytöt kotiturnauksessa

Puman C-tytöt pelasivat tämän valtakunnallisen sarjan C-poolin kotiturnauksessa. Valmennuksella oli suunnitteella peluuttaa joukkuetta vähän erilaisilla kokoonpanoilla, mutta viime hetken muutokset estivät tämän suunnitelman kun yksi joukkueemme pelaajista joutui jäämään pois.

Tämä tarkoitti sitä että pelaajat pelasivat käytännössä koko turnauksen samoissa pelirooleissa. Turnaus ja pooli on siitä poikkeuksellinen että tänä vuonna C-pooli pelataan neljän joukkueen voimin tarkoittaen sitä että yksi joukkue etenee B-pooliin ja kaikki muut tippuvat D-pooleihin. Valmennuksen näkemys on ollut selvä alusta asti, tarkoituksena edetä B-pooliin ja siitä sitten asetetaan uudet tavoitteet.

Tytöt pelasivat ehjän turnauksen jossa vastaanotto toimi koko turnauksen. Sen pohjalta oli suhteellisen helppoa rakentaa hyviä ja kovia hyökkäyksiä joka paikalta. Syöttöruudussa päästiin hyppyleijan lisäksi syöttämään myös kierteistä kovaa hyppysyöttöä, jolla nakerrettiin vastustajien vastaanottoa. Kaiken kaikkiaan ehjä turnaus ja tytöille ansaitusti nousu B-pooliin, joka todennäköisesti pelataan kolmen viikon päästä Kempeleessä.


   
Lisää uutisia
PuMa-Volley ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat