PuMa valmis naisten ykkössarjaan
14.9.2020 13.53 Uutiset / PuMa-Volley ry

Luvassa jännistä alkavaan kauteen - kausikortit nyt myynnissä!

PuMan ykkössarjajoukkue valmis kauteen

PuMa-Volley on harjoitellut läpi kesän naisten ykkös- ja kakkossarjapelejä varten. Uuden valmennuksen, päävalmentaja Rauno Muukan, Melita Kervisen ja Timo Ruuskasen sekä kakkossarjan päävalmentajan Kai Wickmanin johdolla on tehty hyvää työtä.

Ideana PuMassa on edelleen, että kehitetään nuoria pelaajia. Pelaajia ei ole haalittu ”huipputasolta” vaan nostettu junioreita ”rinkiin”. Tämä näkyy varmasti siinä, että kausi tulee olemaan kehittyvä, ei valmis alusta lähtien.

Sarja alkaa lauantaina 26.9. vieraspelillä Raisiossa. Pelissä on tuplapanos, kun se on osa myös Suomen Cupin runkosarjaa.

Kotiavaus tehdään sunnuntaina 27.9. klo 15.45, kun Puistolan peliareenalle tulee vastaan Pihtiputaan Plokin/lukion joukkue.

Koronasta huolimatta pelit tullaan järjestämään mahdollisimman normaalisti: Yleisö kulkee omaa reittiään katsomoihin, missä pidetään turvalliset etäisyydet. Yleisö ohjeistetaan pesemään kädet tai käyttämään käsidesiä. Buffamyynti tapahtuu vain kioskitilasta myyjien tarjoillessa. Jonossa on pidettävä etäisyyttä. Maksuissa suositaan lähimaksua.

Myös pelikentällä tehdään koronavarautumista: Pelaajat ja toimitsijat ovat yleisöstä erillään toisella puolella kenttäaluetta. Yleisö ei saa tulla katsomosta pelialueelle, edes pelin loputtua. Pallohenkilötoiminta on vapaaehtoista ja tarvittaessa toimitaan pallokorien avulla.

PuMan junioripelaajille jaetaan kausikortit ykkössarjan peleihin jäsenyyden myötä. Huoltajille ja muille lähipiiriin kuuluville suosittelemme kausikortin hankintaa jo heti kauden alkuun. Tilauksen voi tehdä netissä, hinta 25 e ja kortit saa pelikassalta. Yksittäisliput 6/3e.

Kausikorttimyyntiin (kaikki maksuvälineet käy) tästä linkistä!

2-sarjassa PuMa pelaa ylempää sarjatasoa.

Uusiutumista joukkueessa

Passareiksi tulevalla kaudella lähtevät häärimään kolmikko Annika Waris, Lina Ellillä ja Elina Lind. Kauden ollessa pitkä ja sarjan valtakunnallinen on hyvä, että nuoria passareita on kolme. Opinnot vievät myös osaksi nuorten aikaa.

Yleispelaajana lähtevät häärimään jo viime kaudella hyvää työtä tehneet Anni Henell ja Minttu Junno sekä uutena viime kaudella kentällä farmipelaajana väläytyksiä tehnyt Sara Aito. Ykköshakkurina jatkaa Oona Laurell.

Keskitorjujina jatkavat tutut nimet Assi Vainikka ja Johanna Tolvanen. Viime kaudella jo tuloa tehnyt Sara Kunnari on noussut keskareiden kolmikkoon.

Liberoiksi lähtee loppukaudella vahvasti mukaan tullut Jatta Saarinen ja paluun tekevä Hanna Hämäläinen sekä farmin kautta nouseva Melissa Karimies.

Joukkueella on hyvä määrä farmipelaajia ja heistä varmasti moni nousee kauden aikana 1-sarjaan enemmänkin. Keskipaikkaa tai hakkurina pelaavat ainakin Noora Kortelainen ja vielä C-ikäinen maajoukkuepelaaja Nea Subotic sekä mahdollisesti Suvi Impola. Yleispelaajiksi tuloa tekevät Siiri Ruuskanen, Ella Häsä ja Venla Heikkinen.


   
Lisää uutisia
PuMa-Volley ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat