Kauden pelaajat ja seuratoimijat valittu
Julkaistu: 15.05.2020 00.00

Kauden pelaajat ja seuratoimijat valittu

Kauden 2019-20 tyttöpelaajaksi on valittu Nea Subotic. Nea on ollut kantava voima C-tyttöjen aluemestaruus hopeajoukkueessa ja vakiokasvo maajoukkuetoiminnassa. Hänet palkittiin parhaana C:n aluemestaruuskisoissa. Lisäksi hän on osallistunut B-tyttöjen sarjaan sekä PuMan 2-sarjapeleihin ja löytänyt itsensä niissä monesti avauskokoonpanosta. Nea on beach volleyssä U14-tyttöjen Suomen Mestari, U14 biitsin aluehopeamitalisti ja U16 biitsin aluemestari.

Kauden 2019-20 poikapelaajaksi valittiin Eelis Kauppi. Eelis on ollut kantava voima C-poikien aluemestaruus hopeajoukkueessa. Hänet palkittiin parhaana AM-kisoissa sekä valittiin alue-SM-kisoissa parhaiden joukkoon. Hän on osallistunut B-poikien turnauksiin sekä aikuissarjatoimintaan menestyksellisesti. Eelis on valittu maajoukkueleirityksiin sekä maajoukkuerippikouluun.

Kauden 2019-20 nuorisovalmentajaksi on valittu Juha Rehakka. Juha on opiskellut valmentajuutta jo hyvän tovin ja kasvanut hyväksi valmentajaksi. Häntä voi luonnehtia poikavalmennuksen selkärangaksi. Hän on hyvä tuki ja malli poikien kehittymiselle ja tullut kivasti mukaan myös PuMan strategiatyöhön.

Kauden 2019-20 seuratoimijaksi on valittu Tiina Pekko-Laurell. Tiina on ahkera puurtaja, jonka vapaaehtoistyön merkitys paljon näkyvyyttä suurempi. Hän oli tuki ja selkäranka ykkössarjajoukkueelle menneellä kaudella.