PuMa palkitsee vanhemmat juniorit
Julkaistu: 11.05.2020 00.00

PuMa palkitsee vanhemmat juniorit

Vanhempien junioreiden palkittavat on valittu. Tsempparipelaajalla ei tarkoiteta välttämättä parasta pelaajaa vaan pelaajaa, joka on kunnostautunut kauden 2019-20 harjoittelussa tai joukkuetoiminnassa. Onnea kaikille tsemppareiksi valituille!

C1-tytöt: Siiri Uotila. Kasvanut pelaajana todella paljon kauden aikana ja omaksunut oman roolinsa hienosti.

N3-joukkue (C1t): Pinja Ropponen. Tunnollinen harjoittelija, tasaisen varmat otteet usealla pelipaikalla tilanteessa kuin tilanteessa.

C2-tytöt: Emilia Alakoski. Joukkueen kantavia voimia. Ottaa vastaan oppia, käyttää järkeä. Ahkera harjoittelija sekä hyvä joukkuepelaaja.

C3-tytöt: Justiina Juntunen. Ahkera treenaaja. Osallistuu aktiivisesti myös fysiikkatreeneihin. Kannustaa esimerkillään ja positiivisuudellaan muitakin treenaamaan.

C1-pojat: Kasperi Mäntynen. Tunnollinen ja ahkera harjoittelija, tsemppaa pelissä rauhallisella asenteella. Hyvä pallosilmä ja pelin oivallus.

C2-pojat: Iivo Laakso. Kehittymiseen on valtavasti oikeaa paloa ja energiaa. Tsemppaa kaikissa tilanteissa. Uskaltaa kommunikoida hyvin valmentajan ja pelaajien kanssa.

B1-tytöt: Sirpa Torri. On harjoitellut ja tsempannut ahkerasti koko kauden hyvällä asenteella. Hakenut lisähaasteita osallistumalla myös naisten sarjan peleihin.

B2-tytöt: Laura Sorsa. Ahkera osallistuja. Hakee palloa ja yrittää viimeiseen saakka. Hyvä joukkueurheilija.

B-pojat: Lucas Pöyhönen. Kasvanut pelaajana todella paljon kauden aikana ja omaksunut oman roolinsa hienosti

A-tytöt: Sara Aito. Tuli Amerikan reisulta hyvin mukaan kauteen. Teki ykkössarjadebyytin ja oli kantava voima A-tyttöjen pelissä. Hyvä kehitys.

A-pojat: Riku Isomäki. On kehittynyt huimin askelein viimeisen kahden vuoden aikana ja alkaa tosissaan kärkkymään paikkaa liigaringissä. Lisäksi Riku suoritti työharjoittelun PuMa volleyssa, ollen apuvalmentajana eri joukkueissa ja lentopallokerhoissa.

Pokaalit tullaan toimittamaan pelaajille sopivassa yhteydessä.