Mini-ikäisissä palkittavat pelaajat
8.5.2020 9.21 Uutiset / PuMa-Volley ry

Tsempparit palkitaan pokaalilla

PuMa julkaisee ensimmäiseksi mini-ikäisikäryhmän palkittavat pelaajat. Tsemppari-palkinnolla ei nimetä välttämättä joukkueen parasta pelaajaa vaan pelaaja, joka on kunnostautunut harjoittelussa ­­­­ja muussa toiminnassa kuluneen kauden aikana. Palkittavat pelaajat perusteluineen:

F-tytöt Pinja Numminen. Kehittynyt pelaaja, joka aina treeneissä harjoittelee innokkaana. Joka kerta paikalla!

F-pojat: Nicolas Kärkkäinen. Vauhtia ja meininkiä riittää, jonka hienosti näyttää harjoitteissa. Tuulettaa onnistumisissa.

E-tytöt: Iida Vuorinen. Innokas pelaaja, joka kannustaa hienosti muita ja osaa keskittyä hyvin. Hänellä on todella positiivinen ja reipas asenne sekä halu oppia uutta. Peleissä Iida menee täysillä joka palloon ja yrittää aina parhaansa.

E-pojat, kolme pelaajaa samalla perustelulla: Aapo Järvi. Hugo Pöyhönen ja Tiitus Laurila. Tunnollinen treenaaja. Kehittynyt paljon vuoden aikana.

E-tytöt Murmelit: Ella Koskinen. Mahtava asenne. Antoi peleissä mallia muille tytöille pelirohkeudestaan ja pelaamisen riemusta.

D-tytöt Birds: Annika Ohtonen. Tullut lentopallon pariin viime syksynä suurella sydämellä ja treeni-innolla. Tämän tytön naamalta ei hymy hyydy rankoissakaan treeneissä ja hän osaa iloita myös muiden suorituksista.

D-tytöt Tornadot: Nuppu Lindqvist. Pystyy myös pelitilanteessa ottamaan ohjeita vastaan ja hyödyntämään niitä nopeastikin. Pelitilanteissa keskittyminen on hyvää ja siten ne ovat aitoja oppimistilanteita. Samalla hän kannustaa muita ja luo omalla toiminnallaan hyvää joukkuehenkeä.

D-tytöt Storm: Sole Juuri-Oja. Voimakas halu kehittyä lentopalloilijana. Kentällä todellinen pelikavereiden tsemppaaja.

D-tytöt: Sara Pohjola. Kehittynyt vuoden aikana isoin askelin. Kun vain uskoo omiin taitoihin, voi päästä kuinka pitkälle vain.

D-pojat (07): Kasperi Kuronen. Ahkera harjoittelija ja pelien tukijalka. Kehitys koko ajan mielessä. Keskittyy ja tukee kanssa pelaajia.

D-pojat (08) Edvin Nurminen: Antaa aina kaikkensa. Keskittyy olennaiseen. Kehittyi kauden aikana harjoittelijana ja pelaajana hienosti.

DC-akatemia: Emiliina Heimala. Emppu on tavoitteellinen nuori urheilija, joka harjoittelee tunnollisesti niin ryhmässä kuin itsenäisesti. Hän on reilu joukkuepelaaja ja kehittynyt hurjasti kuluneen kauden aikana. Vaikka hänestä on tullut joukkueen avainpelaaja, hän ei nosta itseään jalustalle vaan keskittyy omaan tekemiseensä ja kannustaa myös muita niin peleissä kuin harjoituksissa.

D-tytöt LPK: Jora Ymeri. Itse hienosti innostunut pelaaja, joka käyttäytymisellään energisoi muita hyviin suorituksiin ja harjoitteluun.

Pelaajille tullaan toimittamaan pokaali ja kunniakirja sopivassa tilaisuudessa.


   
Lisää uutisia
PuMa-Volley ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat