Julkaistu: 20.02.2020 00.00

Lomakkeita

Lomakkeita

PuMa-Volley ry:n toiminnassa tarvittavat lomakkeet löytyvät materiaalipankista toiminta- tai lomakkeet-kategorioista. Voit käyttää hakusanoja esim. kioski, matkakorvaus.

Painojulkaisuihin tarvittavat materiaalit, kuten logot ovat saatavissa vain ylläpitäjille.

PuMa-Volleyn logon värit ovat musta ja valkoinen sekä tehostevärinä kulta. Logo esiintyy aina joko mustana (vaalealla tai valkoisella pohjalla) tai valkoisena (tummalla tai mustalla pohjalla).

Logoon kuuluu kuvaosa ja tekstiosa, joita käytetään aina yhdessä. Teksti 'PUMA-VOLLEY' kirjoitetaan aina isoilla kirjaimilla, fontti on Franklin Gothic Heavy. Joissakin erityistapauksissa (esimerkiksi lippis) pelkkää logon kuvaosaa voidaan käyttää ilman tekstiosaa. Pääsääntöisesti kuitenkin logoon kuuluu sekä kuva että teksti.

Logoa käytetään peli-, verryttely- ja vapaa-ajanasusteissa asun yläosassa edessä vasemmalla ja asun alaosassa oikealla puolella reiden yläosassa.

Logot löytyvät kuvana materiaalipankista ja niitä voidaan käyttää tällaisinaan sähköisissä ja printatuissa materiaaleissa. Painatuksia varten kuvamateriaali toimitetaan aina vektorigrafiikkana. EPS-tiedostot löytyvät myös materiaalipankista.

Materiaalipankki