Isännöintipalvelu Mäkelä jatkaa Puman tukena!
M1Julkaistu: 15.10.2024 12.00

Isännöintipalvelu Mäkelä jatkaa Puman tukena!

Lentopallojoukkue Puma-Volley M1 on vakiinnuttanut paikkansa miesten 1-sarjassa, ja on upeaa huomata, kuinka suhde tukijoihinkin vankistuu. Olemme päässeet uusimaan useita debyyttikaudella solmittuja tukijasopimuksia. Yksi näistä on kasvava ja moderni järvenpääläinen Isännöintipalvelu Mäkelä Oy, jonka logo komeilee nyt koko joukkueen ja staffin uusissa mustissa paidoissa.

Pumaa ja yrittäjä Mika Mäkelän isännöintipalvelua yhdistää monikin asia. Kummallakin tekninen osaaminen on jatkuvasti vahvistunut, ja molemmat hyödyntävät varsinaista toimintaa tukevia digitaalisia järjestelmiä. Isännöinnissä tämä tarkoittaa kattavia isännöinti-, taloushallinto- ja viestintäjärjestelmiä, Pumalla perusteellista Datavolley-tilastointia ja sen hyödyntämistä.

”Meillä on nykyään kolme isännöitsijää töissä, kun saimme tuoreimpana rakennusinsinööri Matias Muhosen mukaan. Hänen mukanaan toimistomme rakennustekniikan osaaminen vahvistui vielä entisestään”, yrittäjä Mäkelä iloitsee.

Kasvua Isännöintipalvelu Mäkelä hakee jatkossakin. Nyt asiakkaina on viitisenkymmentä asunto- ja kiinteistöyhtiötä Keski-Uudellamaalla, mutta vaikkapa jokin isohko kerrostaloyhtiö asiakasportfolioon vielä hyvin mahtuisi, yrittäjä vihjaisee.

Tutustu tarkemmin Isännöintipalvelu Mäkelään verkossa: www.ipm.fi