Puman 1-sarjakausi alkaa kotiottelulla Luja-Lukkoa vastaan 29.9. klo 17
M1Julkaistu: 25.09.2024 14.02

Puman 1-sarjakausi alkaa kotiottelulla Luja-Lukkoa vastaan 29.9. klo 17

Puman miesten edustusjoukkueen toinen kausi 1-sarjassa alkaa sunnuntaina 29.9. klo 17. Silloin vieraaksemme saapuu tuttu vastus, Luja-Lukko Pälkäneeltä. Tule katsomaan ja kannustamaan! Liput otteluun maksavat 10€/6€ ja koko runkosarjan kattavia kausikortteja myymme 80 euron hinnalla. Kausikortit ovat myynnissä myös ennen ottelua ja niitä voi tiedustella osoitteesta pumavolleym1@gmail.com.

Joukkueet kohtasivat viime kaudella yhteensä neljä kertaa niin, että Luja-Lukko voitti ensimmäisen ottelun Helsingissä, mutta sen jälkeen Puma hallitsi kolmea ottelua ja voitti ne. Tämänkin kauden alla olemme jo kerran kohdanneet, kun Lukko kutsui Puman vieraakseen harjoitusotteluun Kostia-areenalle. Tuon ottelun Puma voitti 3-0, mutta lisäerän isännät kampesivat itselleen.

Luja-Lukko avasi 1-sarjakautensa jo viime viikonloppuna voittaen sarjatulokas Huhtasuon Kisan Kostialla 3-1. Ottelun avainhahmo oli Akaan liigajoukkueesta farmisopimuksella pälkäneläisryhmää vahvistanut hakkuri Matias Tihumäki, joka latoi neljään erään komeat 26 pistettä.

Myös Puma tulee julkaisemaan kiinnostavia pelaajauutisia vielä ennen sunnuntain avausottelua. Pysykää siis kuulolla ja seuratkaa meitä Instagramissa ja Facebookissa (@pumavolleym1), niin saatte tuoreimmat kuulumiset kaikkein varmimmin!