​Naisten 1-sarjassa kärkituplaviikonloppu
N1Julkaistu: 17.01.2024 22.31

​Naisten 1-sarjassa kärkituplaviikonloppu

(kuva MLahdes)

PuMan naisten 1-sarjaryhmälle on tulossa tiivis viikonloppu. Joukkue saa vastaansa yhden sarjan suosikeista eli Raision Urheilijat - ja vielä kaksi kertaa saman viikonlopun aikana. Ensimmäisen kerran joukkueet ottavat mittaa toisistaan lauantaina Lehto Areenalla ja sunnuntaina taas pelataan Raision Kerttulassa.

- Tärkeä tuplaviikonloppu edessä. Raisu oli syyskaudella vahva eikä olla vielä tällä kaudella pelattu vastakkain niin varmasti tiukat ja mielenkiintoiset pelit tulossa, pohtii joukkueen passari Sanni Suomela.

Raisio on sarjassa tällä hetkellä PuMan takana viidentenä, mutta Raisiolla on kolme peliä vähemmän pelattuna runkosarjassa. Tappiosarakkeessa joukkueella on vasta kolme peliä, kun samaan aikaan sarjakakkosena majailevalla PuMalla hävittyjä pelejä on neljä.

- Raisiolla on hyvä ryhmä ja heillä on laaja ja laadukas pelaajamateriaali. Joukkueena RaisU muistuttaa itse asiassa joukkueena aika paljon meitä, he ovat vahvoja syöttö-vastaanottopelissä ja heillä on hyvät laiturit, jotka pystyvät lyömään palloa lujaa, analysoi PuMan valmentaja Seppo Siika-aho:

- Tällainen back-to-back tuplaviikonloppu samaa vastustajaa vastaan on aika mielenkiintoinen paketti ja itse asiassa myös ihan hyvää kokemusta kevään pudotuspelejä ajatellen.

Lauantaina ottelu alkaa Lehto Areenalla klo 16:00 ja liput maksavat 8/4 eur, PuMan junnut ilmaiseksi. Sunnuntain ottelu alkaa Kerttulan Urheiluhallissa Raisiossa klo 15:00 ja näkyy SolidSportin verkkopalvelussa.