​PuMa N1:n kausi jatkuu sunnuntaina kotiottelulla
N1Julkaistu: 03.01.2024 08.00

​PuMa N1:n kausi jatkuu sunnuntaina kotiottelulla

PuMa N1:n kausi jatkuu joulutauon jälkeen ensi sunnuntaina kun N1:n vieraaksi saapuu LP Vampula Akatemia. Alustavasti PuMa pääsee otteluun täydellä kokoonpanolla vaikkakin joukkueen pelaajilla pitää viikolla kiirettä: Sanni Suomela ja Sara Aito ovat Hämeenlinnan liigajoukkueen mukana Kuusamossa ja Rovaniemellä sekä suurin osa joukkueesta on Salossa lauantaina A-tyttöjen A-pooliturnauksessa.

Joukkueen yleispelaajan Eevi Lehmuksen syksy sujui mainiosti. Nyt pienen tauon jälkeen joukkueen luottolaituri odottaa peliä innolla:

- Kiva päästä taas pelaamaan Lehdolle pienen tauon jälkeen. Edellisestä Vampula-pelistä on jo aikaa, ja vaikuttaakin siltä, että vastaan tulee aika erilainen joukkue. Kiva siis aloittaa 2024 kovalla pelillä. Meidän joukkueen tavoite on pelata omalla hyvällä tasollaan ja peliä edeltävä viikko treenataankin tämä tavoite mielessä.

Ottelu alkaa Lehto Areenalle sunnuntaina klo 16:00 ja liput otteluun on 8/4 euroa, alle 15-vuotiaat ja PuMan junioripelaajat tai PuMan jäsenet ilmaiseksi.