​PuMa ja Erä tappioitta Stadin derbyyn
Julkaistu: 09.10.2023 22.57

(kuva: Manu Lahdes)

Ensi sunnuntaina PuMan naisten 1-sarjajoukkue saapuu kotikentälleen Lehto Areenalle Tapanilan Erän vieraaksi. Paikallisottelussa kohtaa kaksi kauden tappioitta aloittanutta joukkuetta ja toinen näistä myös jatkaa tappioitta.

PuMan voitolla alkanut kausi sai sunnuntaina jatkoa kun PuMa kukisti kotiavauksessaan Lehto Areenalla Lempo-Volleyn Lempäälästä luvuin 3-1 (25-21, 20-25, 25-18, 25-18). Lempo oli hyvä vastus ja Lehdolla nähtiinkin ajoittain varsin hyvätasoista lentopalloa.

-Kaksi ensimmäistä erää oli meiltä vähän hakemista ja hieman epävarmaa pelaamista, mutta kolmannessa erässä löytyi toimiva konsepti ja sen jälkeen saimme pelin hallinnan itsellemme, analysoi PuMan valmentaja Seppo Siika-aho

Sunnuntain vastustaja Tapanilan Erä on myös aloittanut kautensa kahdella voitolla. Sarja-avauksessa kaatui JymyVolley Akatemia Nurmosta vieraissa 3-0 ja sunnuntaina TuUL tiukan väännön jälkeen 3-2.

Sunnuntain ottelu Erä – PuMa alkaa Lehto Areenalla klo 13:00.