PuMan naisten 1-sarjan kotiavauksessa vastaan Lempo
N1Julkaistu: 03.10.2023 14.06

PuMan naisten 1-sarjan kotiavauksessa vastaan Lempo

(Kuva: PuMan rosteri Vampulassa 1.10.2023)

PuMan naisten 1-sarjan kotipelit alkavat tulevana sunnuntaina klo 13, kun Lehto Areenalla vastaan asettuu Lempo Volley Lempäälästä. Ottelu on Lempolle ja kauden kolmas, takana heillä on kaksi voittoa, 3-1 TuUL:a vastaan vieraisssa ja 3-2 -voitto kotona Kuortaneesta.

PuMa aloitti kauden viime sunnuntai Huittisissa, jossa PuMa oli varsin tyly vieras LP Vampula Akatemialle viemällä pisteet Helsinkiin luvuin 0-3 (16-25, 19-25, 21-25).

- Kauden avausottelu oli hyvää tasaista omaa peliä ja pysyi hyvin meidän kontrollissa. Nyt kuitenkin vastaan asettuu astetta kovempi ja tasainen ryhmä, pohtii PuMan valmentaja Seppo Siika-aho

- Valmistautuminen kauteen on mennyt hyvin ja hienoa että pääsemme avaamaan kautemme nyt myös kotiyleisön edessä, Siika-aho jatkaa.

Naisten 1-sarjassa on tällä kaudella 12 joukkuetta, mikä tarkoittaa sitä että PuMan on maaliskuun alussa loppuvassa runkosarjassa 11 kotiottelua. Tämän lisäksi PuMa pelaa Tapanilan Erää vastaa vierasottelunsa myös Lehto Areenalla joka on myös Erän kotisali.