PuMan pojille aluemestaruuspronssi
Julkaistu: 12.03.2022 22.52

PuMan pojille aluemestaruuspronssi

C-poikien aluemestaruudesta pelattiin Haminassa. Mukana neljän joukkueen finaalissa PuMan C1:n lisäksi nuoremmat C3-pojat, Haminan Arsi ja Karkkilan Pojat (KaPo). Turnausta pelattiin yhden kentän peleinä ja striimit löytyvät ESLAn You Tube -kanavalta.

Päivän eka pelissä C-poikien nuorempien joukkue haastoi alun opettelun jälkeen Arsia oikein kunnolla aina jatkopalloille asti toisessa erässä. Arsi vei kuitenkin kotisalissaan tuon pelin.

Toka pelissä PuMan ykkösjoukkue kohtasi KaPon. KaPo paukutteli rutinoituneesti varsinkin kovaa syöttöä. C1:llä oli vaikeuksia ja ottelu KaPolle. Hiukan loukkaantumisetkin tulivat vastaan.

Kolmannessa pelissä kohtasivat PuMan joukkueet. Nuoret pistivät ykkösjoukkueen koville johtaenkin useaan otteeseen peliä. Syöttöjen kovuus ja nuorempien vastaanoton kokemattomuus takasivat kuitenkin tuloksen C1:lle.

Turnauksen yllätys tapahtui neljännessä ottelussa, kun Arsi innostui pelaamaan oikein ”palolla”. KaPon peli väsähti. Arsi vei ja Kapo vikisi 2-0-voittoon, mikä alkoi kallistaa turnausvoittoa Arsille.

Viidennessä pelissä Kapo kuittasi voiton PuMan nuoremmista. PuMakin harjoitutti siinä pelissä koko pelaajakaartia.

Turnausvoiton kruunasi Arsin voittama erä PuMa C1:ltä. Eräpisteissä Arsia ei enää voi voittaa ja pikkupisteilläkin vaaka olisi kallistunut Arsille. PuMa C1 kuitenkin hoiteli ottelut voitokseen 2-1.

Lopputulemana olikin se, että kolmella joukkueella kaikilla kaksi voittoa – isot pisteet 4. Mutta eräpisteillä Arsi oli mestari, KaPo hopealle ja PuMan C1 pronssille.

Onnittelut mitalisteille ja palkituille!

Parhaana pelaajana PuMasta palkittiin Martin Heinonen, Arsista Onni Palonen ja KaPosta Panu Salmijärvi.

Tulokset


PuMan kaksi muuta joukkuetta C2 ja C4 menestyivät hyvin sijoitusturnauksessa sijoista 5-8. C2 voitti turnauksen sijoittuen aluesarjassa sijalle 5 ja C4 napsi voitot myös Salpiksesta ja BV/KoVesta sijoittuen sijalle 6./8. Valmentaja Susu Pussinen iloitsee poikien menestyksestä ja kehityksestä, kun pelikokemusta joukkueella on vasta vajaa vuosi.

Sijoitusturnauksen pelit löytyvät myös streamattuna ESLAn You Tube -kanavalta, esim. Puman joukkueiden välinen ottelu: (78) CP AM 5-8 23849 PuMa C4p - PuMa C2 - YouTube

Tulokset