PuMa-Volley ryJulkaistu: 24.08.2021 08.17

Tuomarikurssi 13.-14.9.2021

Helsingissä vuosittain pidetty tuomarikurssi järjestetään tälläkin kertaa etäyhteydellä (Teams) 13.-14.9.2021 klo 18.00-21.00. Kurssi on kaksipäiväinen ja osallistujille maksuton, eikä velvoita mihinkään. Ikäraja: osallistujien on täytettävä vähintään 15 vuotta vuonna 2021.

Varmistathan etukäteen, että pystyt osallistumaan Teams-koulutukseen joko itse tai jonkun toisen osallistujan kanssa yhdessä.

Kurssin suorittaneilla on oikeus hankkia tuomarilisenssi. Niille kurssilaisille, jotka hankkivat lisenssin ja ryhtyvät tuomaroimaan sarjapelejä, tarjoaa Helsingin lentopalloerotuomarit ry ensimmäisen vuoden jäsenyyden, pillin ja rangaistuskortit maksutta. Mestaruusliiga puolestaan on jo pitkään tarjonnut aktiivituomareille ilmaisen
sisäänpääsyn liigapeleihin, ja toki sama koskee myös 1-sarjoja ja alempiakin tasoja.

Aktiivituomariksi ryhtymistäkään ei kannata turhaan pelätä, sillä pelejä ei nimetä kenellekään väkisin tai sellaisia otteluita, joita ei syystä tai toisesta halua viheltää. On mahdollista esim. tuomita vain oman seuran alasarjapelejä.

Kurssille voi hyvin osallistua myös silloin, vaikka ei olisikaan aikeissa viheltää sarjapelejä. Esim. kaikkia paikallissarjojen ja junioreiden pelejä viheltäessä ei tarvitse olla tuomarikorttia, mutta kurssin suorittaminen antaa siihenkin paremmat lähtökohdat.

Lisää tietoja ja mm. kurssimateriaali löytyy tuomaritoiminnan sivuilta: https://esla.sporttisaitti.com/tuomaritoiminta/kurssimateriaali/

Ilmoittautuminen ja lisätietoja:
Jori Ostrovskij
email: jostrovs@gmail.com
puh: 040-7636283