Toiminnanhoitaja aktiiviseen juniorilentopalloseuraan
PuMa-Volley ryJulkaistu: 08.04.2024 11.19

Toiminnanhoitaja aktiiviseen juniorilentopalloseuraan

PuMa-Volley on Suomen suurin juniorilentopalloseura. Olemme Tähtiseura ja mm. Helsingin kaupungin vuoden seurana palkitsema seura. Toimintamme on kasvanut siihen mittapuuhun ja laatutasoon, että haluamme palkata seuralle päätoimisen toiminnanhoitajan kaudesta 2024-25 lähtien. Tutustuminen elokuussa alkavaan työtehtävään voi alkaa osittain jo ennen kesää 2024.

Toiminnanhoitajan tehtävään kuuluu erityisesti mini-ikäisten valmennuksen kokonaisuus. Hän kiertää mini-ikäisten ryhmissä tuomassa valmennusosaamista ja sisältöä harjoitteluun, hän käynnistää ryhmiä ja rekrytoi huoltajista joukkueen toimihenkilöitä sekä kouluttaa heidät tehtäviin. Hänen vastuulla on myös kouluyhteistyö sekä esimerkiksi sovittujen Easy Sport -kerhojen ohjaustehtävät.

Toiminnanhoitaja on myös PuMan tapahtumavastaava. Hän suunnittelee lentopallon teemallisia leiripäiviä, junnupäivän tapahtumia sekä on mukana seuran edustusjoukkueiden tapahtumien ja erilaisten isojen turnaustapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa. Hänelle tulee myös seurahallinnon tehtäviä.

Hakemamme henkilö on innostunut seuratyöntekijä ja myös lajiosaava valmentaja. Ideaalitapauksessa hänellä on lentopallovalmennuksen tai fysiikkavalmennuksen ammattitutkinto mutta myös muu valmennusosaaminen voidaan huomioida valintaperusteena. Lajivalmennuksen ohessa hän toimii myös osin fysiikkavalmentajana ja tukee seuran vapaaehtoisvalmentajia fysiikkavalmennuksen kehittämisessä.

Odotamme henkilöltä rakentavaa positiivista suhtautumista lapsiin ja nuorten valmentamiseen sekä valmiutta myös aloittavien ja harrastetason pelaajien valmentamiseen. Lajivalmennustyö on usein niiden valmennusvajauksien paikkaamista, mihin seurasta ei löydy tarpeeksi vapaaehtoisvalmentajia tai huoltajia ei vielä ole ryhmien toiminnan tukena.

Työssä tulee varautua ilta-aikaan painottuvaan työhön, koska lajiharjoitukset ovat tyypillisesti arkisin klo 17-21, joinakin päivinä aloitetaan klo 15 aikoihin, mm. esiakatemia. Myös viikonlopuilla työhön voi kuulua turnauksia tai leirejä. Työ mahdollistaa päiväaikaan tehtävän muun osa-aikaisen työn tai opiskelun. Isossa seurassa tarpeen mukaan järjestyy myös joustavasti tarvittavia iltavapaita tai loma-ajan järjestelyjä, joista sovitaan työn alkaessa.

Työaika on sopimuksen mukaan 25-33 h/viikko ja se voi kasvaa ajan myötä. Maksamme kilpailukykyisen palkan. Työhön on mahdollista sopia myös kännykkä- ja nettiliittymät. Autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa ja tuemme myös tarvittaessa kouluttautumisissa. Valitulta henkilöltä tarkistetaan nuorisotyössä vaadittava rikosrekisteriote.

Seurasta tietoja: www.puma-volley.fi

Lisätiedot ja hakemukset: jouni.lind@saunalahti.fi p. 050 521 3305