Puma-Volley M1 teki farmisopimuksen Vantaa Ducksin kanssa
Julkaistu: 04.09.2023 08.44

Puma-Volley M1 teki farmisopimuksen Vantaa Ducksin kanssa

Head Coachit Juho "Juica" Rajala ja Ismo "Iska" Tuominen löivät kättä päälle ja näin syntyi (managerien ja seuraorganisaatioiden hyväksynnällä, tietty) klassinen, molempia joukkueita vahvistava farmidiili Ducksin Mestaruusliiga-joukkueen ja PuMa Volley miesten 1-sarjajoukkueen Puma-Volley M1:n välille.

Juica Rajala näkee sopimuksessa ennen kaikkea mahdollisuuden kummankin ryhmän nuorille pelaajille.

”Minusta on tärkeää, että nuorilla pelaajilla on väylä liigaan. Tottakai on hienoa, että olemme seuroina fyysisesti lähellä toisiamme. Yhteistyö on käytännössä helppoa molemmille osapuolille. Nuorille pelaajille on tiedossa sopivaa haastetta. Paikka kentällä on ansaittava. Harjoitukset ovat oiva paikka näyttää taitojaan meille valmentajille.”

Iska Tuominen tuntee molemmat organisaatiot kuin omat taskunsa ja komppaa Rajalan näkemystä.

”Nyt on kaikki mahdollista niille pelaajillemme, joiden selkeä tavoite on päästä Mestaruusliigaan pelaamaan. Uskon, että farmisopimus hyödyttää molempia seuroja. Ducks saa harjoituksiin lisää energiaa ja vaihtoehtoja pelaajiemme kautta. Pumalla taas on mahdollisuus saada ykkössarjan peleihin kuusikkoon mukaan kokemusta liigatasolta. Ja onhan hienoa, että Helsingissä pelaava seuralla on farmikumppani muutaman kilometrin päässä!”