PumaM1 miesten 2-sarjan playoffseissa 8 parhaan joukkoon!
Julkaistu: 26.02.2023 14.10

PumaM1 miesten 2-sarjan playoffseissa 8 parhaan joukkoon!

PumaM1 tekee historiaa: ensimmäistä kertaa Puma-Volleyn joukkue on mukana miesten 2-sarjan puolivälierissä eli 8 parhaan joukossa 🔥🔥🔥

Jatkopaikka varmistui suoraan kahdella voitolla, kun löylytimme kuopiolaisen Puijo-Wolleyn toistamiseen 3-1 (21-25, 25-18, 25-10, 25-21).

Kotiottelu alkoi hiukan epävarmasti. Johdimme ensimmäistä erää lähes koko ajan muutaman pisteen turvin, mutta lopussa vieraat hyödynsivät paikkansa ja voittivat erän.

Toiseen erään Puma lähti selvästi valpastuneena ja muutamista onnistumisista alkoi hyvän kierre, joka nosti isäntäjoukkueen entistä vahvemmin kuskin paikalle. PuWon lyöntisuunnat pakotettiin vähiin ja omia virheitä vähennettiin selvästi. Kolmas erä oli jo silkkaa yhtä maalia ja kolmaskin enää väistämättömän valmistelua.

Pumasta eniten pisteitä takoivat Onni Kalon passeista hakkuri Aku Kauppi15 ja yleispelaaja Nuutti Moilanen 13, mutta tulivoimaa löytyi myös keskikaistalta. KT:t Janne Kolehmainen 12 ja Alex Novitsky 11 latoivat hyvän määrän pisteitä niin hyökkäyksillä, torjunnoilla kuin syöttövuoroillakin. PuWon rosterista erottui hetkittäin liki maaginen libero Eevertti Nyyssönen, joka eleettömän varmalla puolustuksella piti joukkuettaan pystyssä.

Nyt siis PumaM1 on 8 sakissa. Pelit jatkuvat puolivälieräsarjalla A-lohkon ykköstä Aitolahden Rientoa vastaan, mahdollisesti jo tulevana viikonloppuna Tampereella. Sieltä luvassa streamia ja tanakkaa taistelua!

Ratkaiseva PuWo-peli löytyy Puman Youtubesta, jossa PumaM1:n omalla soittolistalla ovat kaikki tämän kauden muutkin ottelumme!