Julkaistu: 24.07.2022 16.23

Ismo "Iska" Tuominen PumaM1:n päävalmentajaksi

Vielä on kesää jäljellä, mutta elokuun alussa lähdetään rakentamaan uutta miesten 2-sarjakautta! Teimme keväällä nimekkään valmentajakaappauksen, kun sovimme, että kaudella 22-23 #PumaM1:n ja Puman A-poikien peräsimeen tarttuu Ismo "Iska" Tuominen. Hän tuo joukkueelle reilun 600 liigaottelun, SM-kullan ja ulkomaankokemuksensa eli hyvää on luvassa 🔥🔥🔥 Apuvalmentajana jatkaa viime kaudelta tuttu Jarno Huupponen eli jatkuvuuskin on turvattu. Joukkueenjohtajana toimii edelleen Ville Kauppi.

Iska, mikä Pumassa kiinnosti?
"No Seppo Siika-aho kun otti yhteyttä ja kertoi tilanteen, niin alkoihan se kiinnostaa. Pumassa on hyvä pöhinä päällä vähän joka suhteessa ja tavoitteet korkealla. Joukkueessa on lahjakkaita poikia ja nyt alkaa taas omanlaisensa projekti."
Vedät kaikki 3 viikkotreeniä sekä peluutat niin 2-sarjan kuin A-poikien turnauksetkin. Millä filosofialla mennään?
"Lentopallo on kuusikkopeli ja tykkään kyllä pelinomaisista treeneistä niin, että tempo säilyy hyvänä. Paljon toimitaan torjunta/puolustuksen kautta."

Tästä se lähtee! Kotikenttämme on jatkossakin Tapulin liikuntakeskus eli Lehto-areena - tervetuloa kannustamaan, kun pelit taas syksyllä alkavat! Joukkueen runko on kasassa ja siihen palataan myöhemmin täällä Instagramissa 😀
#pumavolleym1