PuMa C1-tytöt
Julkaistu: 30.08.2021 22.58

PuMa C1-tytöt

PuMa C1-joukkue kauden ensimäisessä turnauksessa Malmin peruskoiulun salissa 2.10.2021

PuMa C1 on vuonna 2007-2008 -syntyneistä pelaajista koottu tyttöjen lentopallojoukkue, joka harjoittelee ja pelaa tavoitteellisesti läpi vuoden. Joukkue harjoittelee osana PuMa Akatemia N3 -harjoitusryhmää, jossa on mukana myös vanhempia junioripelaajia.

PuMa C1 -joukkueen toimintaan osallistuvilla on viikoittain 4 lajiharjoitusta (talvella lentopalloa, kesällä beachvolleyta ja lentopalloa) sekä vähintään yksi fysiikkaharjoitus. Joukkue pelaa Lentopalloliiton valtakunnallisessa C-ikäisten sarjassa sekä myös B-ikäisten sarjassa sekä Etelän alueen naisten paikallissarjassa. Tämän lisäksi joukkueen ohjelmaan kuulee erilaisia leirejä sekä muita otteluita ja turnauksia. Joukkueen jäsenet osallistuvat Lentopalloliiton Etelän alueen aluejoukkueen toimintaan, yläkoululeirityksiin sekä muutamat pelaajat on valittu myös oman ikäistensä maajoukkueleirityksiin.

Harjoittelu on monipuolista niin lajiharjoituksissa kuin fyysisissä harjoitteissa. Kannustamme pelaajia harrastamaan vielä tässäkin vaiheessa toista liikunnallista urheilulajia ja pyrimme järjestämään harjoittelun ja pelit mahdollisimman hyvin siten, että myös toiseen lajiin osallistuminen on mahdollista.

Joukkueen valmennuksesta vastaa Seppo Siika-aho (II-taso, ex-maajoukkuepelaaja) apunaan Esa Männistö (II-taso, U16-tyttöjen maajoukkuevalmentaja) sekä N3-ryhmässä valmentavat Rami Ahola, Antoni Alatalo ja Klaus Henriksson. Yksi viikkoharjoitus on talvikaudella keskiviikkoiltapäivän akatemiaharjoitus, josta vastaa pääkaupunkiseudun lentopalloakatemian valmentaja Jouko Lindberg sekä beachvolleyn maajoukkuepelaaja Ida Sinisalo. Lisäksi joukkueella on nimetty fysioterapeutti Elina Järvinen joka vastaa fysioterapeutin kartoituksista, vammoja ennaltaehkäisevistä harjoitteista sekä auttaa ongelmatilanteissa.