PumaM1 löysi voittovireen ja kaatoi Iskun 3-0
M1Julkaistu: 24.01.2024 13.21

PumaM1 löysi voittovireen ja kaatoi Iskun 3-0

UUTINEN PÄIVITETTY 3.2.2024

PumaM1 kaatoi vaalipäivän kotiottelussaan komeasti Rantaperkiön Iskun 3-0 (27-25, 25-16, 25-22). Vieraat ottivat räjähtävän alun karaten 8-3 johtoon, mutta Puma korjasi nopeasti tilanteen ja hallitsi sen jälkeen ottelua isännän elkein. Pelissä säkenöivät erityisesti Ducks-yhteistyön kautta yleispelaajaksi saatu Nico Mäki-Valtari 19 pisteellä ja vierailta hakkuri Boris Fiykov 14 pisteellään.



Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Henkilön Puma-Volley M1 (@pumavolleym1) jakama julkaisu


Puman matka jatkuu sunnuntaina Pielavedelle, jossa joukkue kohtaa kolmatta kertaa tällä kaudella Sammon. Aiemmat väännöt ovat päättyneet Sammon voittoihin. Nyt on hyvä katsastaa striimistä, kuinka pitkälle Puman hyvä vire kantaa: https://live.lentopallo.fi/puma-volley-m1

-------------

ALKUPERÄINEN UUTINEN:

Kokemuksentäyteinen syyskausi johti PumaM1:n alempaan jatkosarjaan miesten 1-sarjassa. Pelit jatkuvat tämän viikon sunnuntaina vaalipäivän speciaalilla, kun vieraaksi saapuu Rantaperkiön Isku Tampereelta. Ottelu alkaa kello 17. Päivän ohjelmasuositus sisältää siis äänestämisen sekä lentopallojatkot vaalikahveineen Lehdon 1-kentällä!

Puma aloittaa jatkosarjan 0 pisteellä, mutta oikeansuuntaisella kehityskaarella. Alla on maukas vierasvoitto viime sunnuntaina Pälkäneellä, jossa isäntäjoukkue Luja-Lukko kaatui 1-3. Lisäksi Puman kunniataulussa komeilee pisteitä kolmesta viimeisimmästä kotiottelusta. Niissä Puma on pakottanut 5 erään runkosarjan ykkösen Kiskon, kolmosen Eastin sekä seuraavan vastustajansa Iskun. Joko nyt on kotivoiton paikka?

Puma näyttää selättäneen alkukautta leimanneen yleispelaajapulan. Laitaan ovat voimaa tuoneet mm. Santeri Sirén, Urho Rytsä sekä East-pelissä vahvasti vierailleet farmiavut Ducksista, Nico Mäki-Valtari ja Eetu Kulmala. Omatkin nuoret yypeemme Justus Fredriksson ja Nuutti Moilanenkin ovat saavuttamassa tasonsa. Tulemme siis vakavasti haastamaan Iskun sunnuntaina – tule katsomaan ja kannustamaan!