Alun hyvä ote ei riittänyt sarja-avauksessa
Julkaistu: 19.09.2021 21.28

Alun hyvä ote ei riittänyt sarja-avauksessa

Naisten 1-sarja pyörähti käyntiin poikkeuksellisesti jo aikaisin syyskuun puolella. PuMa matkusti sunnuntaina sarjan kestomenestyjän Raision Urheilijoiden vieraaksi. RaisU oli vahva Kerttulan kotisalissaan ja vei ottelun 3 – 0 (25-23, 25-23, 25-11) puolentoista tunnin pelin jälkeen.

- Aikalailla kaksijakoinen peli Raisiossa. Kaksi erää todella hyvää peliä, jolla haastettiin ja oltiin mukana pelissä. Vastaanotto toimi hyvin, jolloin oli helppo rakentaa hyökkäystä ja kun pallo kuoli laidasta, niin peli näytti hyvältä, analysoi joukkueen valmentaja Dejan Subotic

Kaksi ensimmäisttä erää olikin tasaista ja hyvätasoista lentopalloa. Viimeisessä erässä PuMan ote kuitenkin herpaantui ja virheitä sattui laajalla rintamalla koko joukkueelle. Kokonaisuutena valmentaja Subotic näki kuitenkin pelissä myös paljon hyvää:

- Ensimmäiseksi peliksi kuitenkin ihan kelpo esitys, johon pitää olla tyytyväinen. Ensimmäiset kaksi erää olisivat voineet kääntyä myös meille, jolloin peli olisi saanut uuden kulun, mutta tällä kertaa näin. Todella positiivista oli nähdä myös vaihtopelaajien sisääntulo ja asenne. Tästä on hyvä jatkaa.

Raision Urheilijat pelasivat tasaisesti ja pisteet jakaantuivat varsin laajalle rintamalle koko joukkueessa. PuMan parhaat pisteiden tekijät löytyivät rooliensakin mukaan hakkurin ja yleispelaajien tonteilta (Oona Laurell 11, Nea Subotic 8). Sofia Lehdon tehtaili passarille muhkeat 7 pistettä.