Julkaistu: 16.08.2023 18.00

Ohjeita joukkueenjohtajille varustehankintoihin

Kauden 2023–2024 pelipaitojen hankinta

Joukkueiden tulee selvittää joukkueen pelipaitojen hankintatarve ennen paitatilauksen tekemistä:

  • Riittääkö, että tehdään täydennyshankinta, hankitaan uudet pelipaidat pieneksi jääneiden tai rikki menneiden tilalle sekä uusille pelaajille? Onko käytettyjä, hyväkuntoisia paitoja saatavissa muilta joukkueilta?
  • Tarvitseeko joukkue kaikille pelaajille uudet pelipaidat?

Jos joukkueeseen tulee pelaajia kauden aikana, hankitaan pelipaitatäydennykset joko verkkokaupan kautta tai asioimalla Macron Store Vantaalla. Vantaan myymälä sijaitsee Veromiehessä, osoitteessa Robert Huberin tie 2 M.

Pelipaidat ovat mustat tai valkoiset. Joukkueessa voidaan valita käytettävä paidan väri. Liberopaidat ovat muihin paitoihin nähden vastakkaista väriä. Molemmat värit ovat valittavana Macronin verkkokaupassa. Naisten Zinc-mallin paitoja käytettäessä valkoisen sijaan voidaan käyttää korallinväristä paitaa.

Vaatteiden kokotaulukot ovat Macronin verkkokaupassa. Macron suosittelee, että seuravaatteet sovitetaan aina ennen tilaamista. Suuntaa antavana neuvona voidaan sanoa, että jos yläosien osalta olet yleensä kokoa L, niin Macronin vaatteissa sopiva koko voi olla XL. Sovitukset ja mallien valinnat kannattaa mennä tekemään Macron Store Vantaalle, Robert Huberin tie 2 M. Joitakin pelipaitojen sovituskokoja on PuMan kioskilla Puistolan urheilutalolla.

PuMa haluaa mahdollistaa pienille junioreille pelipaidat kierrättämällä vanhat, hyväkuntoiset ja nimettömät pelipaidat. Joukkueenjohtajat esittävät paitojen palautustoivomuksen pelaajille ja vanhemmille. Paidat voi toimittaa PuMan kioskille niin, että

  • joukkueenjohtaja kerää paidat ja toimittaa ne kioskille
  • pelaajat toimittavat itse paidan kioskille.


TILAUKSET, KUSTANNUKSET JA MAKSAMINEN

PuMan pelipaita (unisex, Rigel Hero Shirt) numeroilla ja PuMan logolla maksaa 31,00 €/kpl. Tytöille on mahdollista tilata myös Oxygen Shirt Woman (41,00 €/kpl) tai Zinc Woman Shirt (42,50 €/kpl, valkoisen sijaan myös korallinvärinen on mahdollinen).
Hankintakulut menevät joko joukkueelle tai pelaajalle, kuten joukkueessa sovitaan. Nimipainatukset ja mahdolliset mainospainatukset maksavat erikseen. Nimikointi maksaa 8,00 €/paita ja mainospainatukset tapauskohtaisesti. Mainospainatukset voi teettää myös itse muualla. Painatustiedot ilmoitetaan Macronin verkkokaupasta ladattavalla Excel-lomakkeella.

Joukkueenjohtajien materiaalipankissa seuran nettisivuilla on vapaasti muokattava lomakemalli, jolla joukkueen peliasujen tilaaja voi kerätä tiedot tilattavista paidoista. Tehkää paitatilaus aina omana tilauksenaan. Merkitse tilaukseen laskutuksen sähköpostiosoitteeksi oma osoitteesi. Joukkueiden varustevastaavien nimet, joilla on laskutusoikeus, on ilmoitettu Macronille. Kun lasku saapuu, tarkasta se ja lähetä hyväksymisterveisin varustettuna edelleen osoitteeseen laskut@puma-volley.fi.

Pelihousut, verryttelyasut ja muut vaatevarusteet joukkueet rahoittavat itse ja tilaavat omatoimisesti Macronin verkkokaupan kautta. Tilaaminen tapahtuu aina Macronin verkkokaupasta, jonne jokainen tilaaja rekisteröityy henkilökohtaisesti osoitteessa https://macronfinland.fi/fi/omat-sivut/rekisteroidy?tc=pumavolley. Macronilta toivotaan, että isommat tilaukset tulevat aina joukkueenjohtajan tai varustevastaavan kautta joukkueen yhteistilauksena, ja hän myös maksaa tilauksen suoraan Macronille pelaajilta kerätyillä varoilla.

Jos joukkueet haluavat rahoittaa vaatehankintoja edelliseltä kaudelta jääneellä ylijäämällä tai seuran tilille maksetulla sponsorirahalla, tilaus voidaan laskuttaa seuralta. Tällöin laskutuksesta pitää aina sopia ennen hankintaa PuMan puheenjohtajan tai rahastonhoitajan kanssa.

Pelaajat, vanhemmat, sukulaiset ja tuttavat voivat tilata yksittäisiä varusteita tai omia palloja myös itse Macronin verkkokaupan kautta seurahintaan. Tilaamista varten on rekisteröidyttävä verkkokauppaan pumalaisena osoitteessa https://macronfinland.fi/fi/omat-sivut/rekisteroidy?tc=pumavolley. Tilaukset maksetaan tilauksen yhteydessä. Suositelkaa pelaajille ja heidän huoltajilleen Macronin verkkokauppaan tutustumista sekä myymälässä käymistä miettiessänne esim. pelihousujen ja verkkareiden hankkimista.

Peliasu- ja varusteasioissa palvelee ja auttaa Macronilta Miika Merivirta (miika(a)macronfinland.fi, p. 040 678 6713).