Julkaistu: 13.08.2021 11.27

Ohjeita joukkueenjohtajille varustehankintoihin

Kauden 2021–2022 pelipaitojen hankinta

Joukkueiden tulee selvittää joukkueen pelipaitojen hankintatarve ennen paitatilauksen tekemistä:

  • Riittääkö, että tehdään täydennyshankinta, hankitaan uudet pelipaidat pieneksi jääneiden tai rikki menneiden tilalle sekä uusille pelaajille? Onko käytettyjä, hyväkuntoisia paitoja saatavissa muilta joukkueilta?
  • Tarvitseeko joukkue kaikille pelaajille uudet pelipaidat?

Jos joukkueeseen tulee pelaajia kauden aikana, hankitaan pelipaitatäydennykset joko verkkokaupan kautta tai asioimalla Macron Store Vantaalla. Vantaan myymälä sijaitsee Veromiehessä, osoitteessa Robert Huberin tie 2 M.

PuMa haluaa mahdollistaa pienille junioreille pelipaidat kierrättämällä vanhat, hyväkuntoiset ja nimettömät pelipaidat. Joukkueenjohtajat esittävät paitojen palautustoivomuksen pelaajille ja vanhemmille. Paidat voi toimittaa PuMan kioskille niin, että

  • joukkueenjohtaja kerää paidat ja toimittaa ne kioskille
  • pelaajat toimittavat itse paidan kioskille.

PuMan linjaus koko joukkueelle tehtäviin paitahankintoihin on, että pelipaidan väri on valkoinen ja liberopaidan väri on musta. Molemmat värit ovat valittavana Macronin verkkokaupassa.

Vaatteiden kokotaulukot ovat Macronin verkkokaupassa. Macron suosittelee, että seuravaatteet sovitetaan aina ennen tilaamista. Suuntaa antavana neuvona voidaan sanoa, että jos yläosien osalta olet yleensä kokoa L, niin Macronin vaatteissa sopiva koko voi olla XL. Sovitukset ja mallien valinnat kannattaa mennä tekemään Macron Store Vantaalle, Robert Huberin tie 2 M. Joitakin pelipaitojen sovituskokoja on PuMan kioskilla. Pelipaita on unisex-mallinen.

TILAUKSET, KUSTANNUKSET JA MAKSAMINEN

PuMan pelipaita numeroilla (selkään 20 cm ja rintaan 10 cm) ja PuMan logolla maksaa 28,69 €/kpl.
Seuran yhteisistä varoista tuetaan pelipaitahankintoja 15,00 €/pelipaita/pelaaja sekä 15,00 €/liberopaita. Kulut 15,00 euroa ylittävältä osalta/paita menevät joko joukkueelle tai pelaajalle, kuten joukkueessa sovitaan. Nimipainatukset ja mahdolliset mainospainatukset maksavat erikseen. Nimikointi maksaa 8,00 €/paita ja mainospainatukset tapauskohtaisesti.

Joukkueenjohtajien materiaalipankissa seuran nettisivuilla on vapaasti muokattava lomakemalli, jolla joukkueen peliasujen tilaaja voi kerätä tiedot tilattavista paidoista. Tehkää paitatilaus aina omana tilauksenaan. Merkitse tilaukseen laskutuksen sähköpostiosoitteeksi oma osoitteesi. Joukkueiden varustevastaavien nimet, joilla on laskutusoikeus, on ilmoitettu Macronille. Kun lasku saapuu, tarkasta se ja lähetä hyväksymisterveisin varustettuna edelleen osoitteeseen laskut@puma-volley.fi.

Pelihousut, verryttelyasut ja muut vaatevarusteet joukkueet rahoittavat itse ja tilaavat omatoimisesti Macronin verkkokaupan kautta. Tilaaminen tapahtuu aina Macronin verkkokaupasta, jonne jokainen tilaaja rekisteröityy henkilökohtaisesti osoitteessa https://macronfinland.fi/fi/omat-sivut/rekisteroidy?tc=pumavolley. Macronilta toivotaan, että isommat tilaukset tulevat aina joukkueenjohtajan tai varustevastaavan kautta joukkueen yhteistilauksena, ja hän myös maksaa tilauksen suoraan Macronille pelaajilta kerätyillä varoilla.

Jos joukkueet haluavat rahoittaa vaatehankintoja edelliseltä kaudelta jääneellä ylijäämällä tai seuran tilille maksetulla sponsorirahalla, tilaus voidaan laskuttaa seuralta. Tällöin laskutuksesta pitää aina sopia ennen hankintaa PuMan puheenjohtajan tai rahastonhoitajan kanssa.

Pelaajat, vanhemmat, sukulaiset ja tuttavat voivat tilata yksittäisiä varusteita tai omia palloja myös itse Macronin verkkokaupan kautta seurahintaan. Tilaamista varten on rekisteröidyttävä verkkokauppaan pumalaisena osoitteessa https://macronfinland.fi/fi/omat-sivut/rekisteroidy?tc=pumavolley. Tilaukset maksetaan tilauksen yhteydessä. Suositelkaa pelaajille ja heidän huoltajilleen Macronin verkkokauppaan tutustumista sekä myymälässä käymistä miettiessänne esim. pelihousujen ja verkkareiden hankkimista.

Peliasu- ja varusteasioissa palvelee ja auttaa Macronilta Miika Merivirta (miika(a)macronfinland.fi, p. 040 678 6713).