Ryhmän esittely
Julkaistu: 21.12.2020 15.45

Ryhmän esittely

Ryhmä täynnä, emme ota uusia pelaajia!

Nuorten harrastusryhmä on tarkoitettu 14-18-vuotiaille pelaajille, jotka aloittavat lentopalloharrastusta tai haluavat vain "höntsätä" kerran pari viikossa ilman kilpailullisia tavoitteita (perus- ja alkeistaso). Pelaajat eivät osallistu sarjapeleihin. Ryhmään voi tulla myös kokeilemaan lajia kesken kaudenkin.

Jos lajista ja pelaamisesta kiinnostuu enemmän, PuMassa on jatkomahdollisuus vaativampaan peliryhmään, missä lentopallon tekniikkaa ja taktiikkaa voi oppia lisää.

Harkat alkavat 19.8. torstaisin klo 17-19 (elokuussa 17-18.30) Staffanbyn ala-asteella, Laulurastaantie 20. Lokakuun alusta lisätään toinen harkkakerta viikkoon (alkusyksystä saliniukkuutta). Ryhmän kasvaessa ryhmä mahdollisesti jaetaan kahteen peräkkäiseen vuoroon torstaisin (lokakuu-).

Maksut: Puman jäsenmaksu 50 e/v. Syksyn kausimaksu 180 e peritään lokakuussa. Kevään maksusta päätetään vuodenvaihteessa.

Ilmoittautuminen

PuMalla ei ole kerhoihin vakuutusta. Suosittelemme ostamaan lentopallon harrastuspassin, joka sisältää vakuutuksen: http://www.lentopalloliitto.fi/urheilua/kilpailu/pelipassit.html

Yhteyshenkilöt:

Rauha Arana p. 045 139 1069 aranarauha@gmail.com

Seuran uusimmat