Tervetuloa B-tyttöjen sivuille
Julkaistu: 22.07.2021 00.00

Tervetuloa B-tyttöjen sivuille

B-tytöt 2006-05 s

Ryhmät täynnä, emme ota uusia pelaaja!

Tämä B-tyttöjen harjoitusryhmä pohjautuu edellisen kauden C3 ja C5 joukkueiden-tyttöihin, jotka ovat alkavalla kaudella B-ikäisiä. (2-3 vuotta lentopalloharrastusta takana). Lajinvaihtajaryhmästä tulee mukaan uusia pelaajia, 2005-06-syntyneitä. Harjoitusryhmästä osallistutaan ainakin kahdella joukkueella B-tyttöjen sarjaan. Edistyneempien joukkueen tavoitteena (runkona edellisen kauden C3 tytöt) sitoutua treenaamaan kolmesti viikossa (kun siihen tulee mahdollisuus salivuorojen puolesta). Toisessa, perustason B-tyttö joukkueessa (runkona edellisen kauden C5 tytöt), treenaamisen tavoitetaso ei ole yhtä korkealla. Pelaajat voivat oman tavoitetasonsa mukaan vaihtaa harjoitusryhmästä toiseen varsinkin elo-syyskuun aikana. Tarvittaessa harjoittelua eriytetään syksyllä joukkueittain osittain erilleen.

Edistyneempien B-tyttöjen joukkueessa (punaiset) on treeneissä mukana enemmän joukkueen kuusikkopelaamisen taktiikkaa.

Perustason joukkueessa painopiste (siniset) on vielä enemmän lentopallon sormi-, hiha- ja iskulyönnin oikeissa tekniikoissa ja lentopallon pelin liikkumisharjoitteissa.

Ryhmän tavoitteita
Ryhmän valmennuksessa pyritään luomaan sosiaalisesti kannustava ilmapiiri myöhemmin lentopallon pariin löytäville nuorille. Ryhmässä ei pyritä ohjaamaan nuoria suorittamalla huippukuntoon vaan pyrimme luomaan ryhmään yksilöpelaajille ja koko joukkueelle urheiluharrastukseen kannustavan ilmapiirin.

Pyrimme valmentamaan lentopallon lajikseen kokevia pelaajia tavoitteelliseen joukkueurheiluun ja yksilöinä lajitaitojen oppimiseen pitkäjänteisen tekemisen kautta. Tavoitteena yksilö tekemisessä on kehittyminen urheilijana pelaajan omista lähtökohdista ja tavoitteista lähtöisin. Korostamme, että jokainen yksilö omalla panoksellaan ja oikealla harjoitteluasenteella tukee omaa ja koko joukkueen kehittymistä. Ryhmän ensisijainen tavoite ei ole urheilumenestys, vaan pelaajien positiiviset urheilukokemukset joukkueurheilussa ja elämäntapahyötyjen löytäminen.

Peleissä onnistuminen on sivutuote pelaajan tasapainoisesta elämäntavoista ja innostuneesta treenaamisesta. Uskomme, että jokaisesta yksilöstä löytyy sisältä innokas treenaaja, kun yksilön onnistumista ja sisäisen motivaatio löytymistä tuetaan treenaamisen esteitä poistamalla.

Oikealla treeniasenteella lentopallosta tulee hauskaa itselle ja koko joukkueelle!


Harjoitukset alkavat ke 4.8. klo 17 Puistolan urheilutalolla. Harkkapäivinä tulevat olemaan myöhemmin 16.8. lähtien

Katso tarkemmin Jopoxista:
Ma 17.15-19 Helmi Center (Perustaso, edellisen kauden C5 tytöt runkona)
Ti 19-21 Viikin monitoimitalo (Edistyneemmät, edellisen kauden C3 tytöt runkona)
Ke 17-19 Vesalan peruskoulu (Edistyneemmät, edellisen kauden C3 tytöt runkona)

Elokuu To 17-19 Staffanbyn ala-aste (Perustaso, edellisen kauden C5 tytöt runkona)

Syyskuu Pe 17-19 Staffanbyn ala-aste (Perustaso, edellisen kauden C5 tytöt runkona)

Lokakuu To 19-21 Nurkkatie (kaikki)

.

Yhteyshenkilöt:

Päävalmentaja Jooel Nykänen nykanjo (at) live.com p. 050 524 9084

Pelivalmentaja Kari Ovaska p. 045 850 8388

Joukkueenjohtaja Kari Manninen Kari.Manninen (at) belimo.ee p. 0400 837 048

Valmentaja Markus Liukkonen p. 040 414 0245

Valmentaja Sille Abner p. 040 584 3314