PumaB1 säilytti B-poolipaikkansa
Pojat ABJulkaistu: 22.11.2020 00.00

PumaB1 säilytti B-poolipaikkansa

Kapealla, mutta sitkeällä rosterilla kisailevan PumaB1-joukkueen kausi on alkanut suhteellisen hyvällä menestyksellä. Tasoturnauksesta tie aukesi puhtaalla pelillä suoraan A-pooliin. Muiden joukkueiden korona-altistumisten takia 1. kierroksen A-pooli pelattiin Jyväskylässä kaksi viikkoa myöhässä, eikä Puman peli siellä kulkenut. 21.11. Tampereella pelatussa 2. kierroksen turnauksessa joukkue pääsi vaikeuksista huolimatta tavoitteeseensa eli onnistui säilyttämään paikkansa B-poolissa. Tähän tulokseen riitti väsytysvoitto isäntäjoukkue Iskusta, mutta hyvin joukkue laittoi kampoihin myös A-pooliin 3 voitolla edenneelle PuWolle.

Tampereella Puman ryhmä oli vielä entistäkin tiiviimpi, sillä matkassa oli vain 7 pelaajaa. Vaihtomahdollisuuksia ei siis ollut, mutta valmentajat taktiset aikalisäpisteet hankittiin ja ennen kaikkea joukkueessa nähtiin hienoa yksilöllistä kasvua uusiin rooleihin. Paikkansa täyttivät kaikki ja nimiä on tarpeetonta listata, mutta Onni omaksui komeasti paikkansa yleispelaajana, eikä pienellä lisätreenillä tulevaisuus keskikaistan tukipilarinakaan ole pois suljettu ;)

Näillä näkymin – jos taivas ei putoa, ja korona suo – kausi jatkuu 12.12. kotiturnauksella, johon vieraaksi saadaan KaPo, Isku Punainen ja Nurmon Jymy.