PuMa varmisti sarjapaikan selvin numeroin
Julkaistu: 04.04.2021 22.23

PuMa näytti kaapin paikan karsintapeleissä Pihtiputaan Plokia vastaan. Lauantaina Pihtiputaalla pelatussa ottelussa tasaisia hetkiä koettiin vielä ensimmäisessä erässä mutta sen jälkeen erityisesti PuMan syöttö- ja hyökkäyspeli näyttivät voimansa. Joukkueen vastaanotto toimi myös hyvin. Toisen erän päätös oli oikea näytös Annin paukuttaessa hypäriä, erä päätyi peräti kuuteen peräkkäiseen suoraan syöttöpisteeseen.

Sunnuntain kotipeli oli toisinto lauantaista. Pihtiputaalla oli hyviä hetkiä joissakin rotaatioissa ja joukkue teki pisteitä hyvällä puolustuksella ja jatkopallojen hyökkäyspelillä. PuMan vastaanotto hiukan haki muotoaan eka erän lopulla mutta PuMan lopulta tasaisuus ja verkkopeli oli vastustajaansa selkeästi vahvempaa. Tässä pelissä Siiri paukutti syöttöputken ja Assi palkittiin parhaana. Kaikenkaikkiaan PuMan hyvä syöttöpeli oli vastustajaansa vahvempaa ja kun myös verkolla PuMa oli vahvempi, ottelusarjan voittajasta ei lopulta ollut epäselvyyttä.

PuMa säilytti näin kahdella selkeällä 3-0 -voitolla sarjapaikan naisten ykkössarjassa.

Suurkiitos pelaajille ja valmentajille menneestä kaudesta! Ja ennen kaikkea kiitos niille talkoolaisille, jotka ovat toimineet joukkueen tukena ja kotipelijärjestelyissä. Kiitos myös yhteistyökumppaneille, jotka olette mahdollistaneet tämän kaiken!