Puman palkinnot jakoon
Julkaistu: 16.09.2020 00.00

Puman palkinnot jakoon

Eelis Kauppi sai Vuoden Poikapelaajan palkinnon saatesanoilla: "Kauden 2019-20 poikapelaajaksi valittiin Eelis Kauppi. Eelis on ollut kantava voima C-poikien aluemestaruus hopeajoukkueessa. Hänet palkittiin parhaana AM-kisoissa sekä valittiin alue-SM-kisoissa parhaiden joukkoon. Hän on osallistunut B-poikien turnauksiin sekä aikuissarjatoimintaan menestyksellisesti. Eelis on valittu maajoukkueleirityksiin sekä maajoukkuerippikouluun." Onnittelut Eelikselle!

Juhalle ansaitusti kauden Nuorisovalmentaja pysti saatteilla:"Kauden 2019-20 nuorisovalmentajaksi on valittu Juha Rehakka. Juha on opiskellut valmentajuutta jo hyvän tovin ja kasvanut hyväksi valmentajaksi. Häntä voi luonnehtia poikavalmennuksen selkärangaksi. Hän on hyvä tuki ja malli poikien kehittymiselle ja tullut kivasti mukaan myös PuMan strategiatyöhön." Onnittelut Juha!


Tsempparipalkinnon C1 pojissa pokkasi Kasperi Mäntynen: " Tunnollinen ja ahkera harjoittelija, tsemppaa pelissä rauhallisella asenteella. Hyvä pallosilmä ja pelin oivallus.", Onnittelut!

Onnea kaikille palkituille !