PuMalle D6vs6 aluemestaruus
Julkaistu: 14.05.2022 21.49

PuMalle D6vs6 aluemestaruus

D-ikäisten kausi päätettiin 6vs6-turnauksiin. Finaali pelattiin Helsingissä kuuden joukkueen kesken. Kahdessa alkulohkossa oli tasaiset väännöt, toisessa niin tasaiset kuin ikinä vain voi olla: Isot pisteet tasan, erä pisteet tasan. Järjestys ratkaistiin pikkupisteillä.

Välieräpareiksi etenivät PuMa Smash vastaan EsLe Diggers ja PuMa Storm vastaan Kausalan Yritys. PuMan D-pojat ja ViLepa jäivät sijoituspeliin.

Välieristä PuMa Smash ja Kausalan Yritys etenivät finaaliin. Siinä PuMa Smash lopulta osoittautui kauden vahvimmaksi joukkueeksi j a aluemestariksi. Joukkueella olikin jo yhden passarin systeemi ja yhdeksällä pelaajalla voimienjako pitkään turnaukseen onnistui hyvin. Kausalan Yritys pelasi nyt ilman yli-ikäisiä ja hyvin pelasikin – hopealle.

Pronssipelissä EsLe Diggers oli PuMa Stormia vahvempi. Sijoitusottelussa Puman D-pojat päihittivät VilePa Superin.

Sijoitukset:

1. PuMa Smash
2. Kausala
3. EsLe - Diggers
4. PuMa Storm
5. PuMa Dp
6. Vilepa Super-D

Parhaana palkittiin PuMasta Joona Peippo.

Iso kiitos striimaaja Antille. Pelit löytyvät ESLA Youtube-kanavalta.

PuMan Tora-joukkue sijoittui sarjassa 9. sijalle.

Jonkinlaisena analyysinä kaudesta voi todeta, että syksyn harjoitusluonteiset turnaukset puolsivat paikkansa, joukkueet saivat rauhassa harjoitella paikkoja ilman kiirettä. Keväällä kolme turnausta ja finaali oli hyvä määrä oppia isoa peliä. Suurin osa joukkueista pelasi kahdella etupassarilla 2-paikalta. Keskipelaaminen oli mukana 1,5-metrisellä passilla ja peli painottuukin aika paljon keskihyökkäämiseen. Nopeita hyökkäyksiä ei nähty kuin yhdeltä joukkueelta. Syöttöjen varmuudessa ja vastaanoton suuntaamisessa on D-ikäisillä vielä tekemistä. Peli on kuitenkin eläväistä ja sarjan olemassaolo puoltaa vahvasti paikkansa. Seurat ja joukkueet tuntuivat yhdessä haluavan kehittää nuoria. Joustoja annettiin niille, ketkä eivät vielä saaneet syöttöä päädystä ja hyvä henki oli kaikilla läpi kauden.