PuMa palkkaa kesätyöntekijöitä
Julkaistu: 15.03.2021 12.00

PuMa palkkaa kesätyöntekijöitä

PuMa Volley on saanut Osuuspankilta tuen kesätyöntekijöiden palkkaamiseen. Tuki liittyy Osuuspankin osallistumiseen Vastuullinen kesäduuni kampanjaan: #kesäduuniOPnpiikkiin ja #kesätyö

Palkkaamme kaksi 15-17-vuotiasta nuorta apuohjaajaksi PuMan E-C-ikäisten kesäharjoitteluun.

Edellytämme valittavilta nuorilta useampivuotista kokemusta lentopallosta ja kiinnostusta fysiikkaharjoittelun tekniikoihin ja opettamiseen. Edellytämme nuorelta myös lupaa saada ilmoittaa nimi, s-postiosoite ja taustatietoja OP:n käyttöön sekä palautteen antamista heidän vastuullisuuskampanjaan.

Työstä maksetaan 335 e kokonaiskorvaus. Työtunteja tulee noin 40 ja tuntipalkka näin ollen reilut 8 e/h. Työ ajoittuu kesä-heinäkuulle sopimuksen mukaan esim. kolmelle päivälle/viikko niin kauan, että 40 h tulee täyteen. Nuoret perehdytetään työhön, tehdään kirjallinen työsopimus ja tapaturmavakuutus ja annetaan työtodistus. Ohjaajina toimivat E-C-ikäisten ryhmien vakiovalmentajat sekä Jyrki Nurminen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 18.4. mennessä osoitteilla: jyrki.nurminen@outlook.com ja jouni.lind@saunalahti.fi

PuMalla on lisäksi mahdollisuus ottaa pari kesäsetelillä palkattavaa 9-luokkalaista kesätöihin. Näitä tehtäviä voi hakea samassa ajoituksessa kuin OP:n tuella palkattavat kesätyöt.

Kesätöiden hakemisesta löytyy opastusta OP:n sivuilta: https://www.op.fi/web/op-helsinki/kesaduuni-opn-pi...

Lisätietoja Jyrkiltä p. 044 086 4280 tai Jounilta p. 050 521 3305.