Puma hallitsi Turussa – 3-1-voitto
Julkaistu: 25.01.2021 08.35

PuMa otti pelin haltuun Turun Tovereita vastaan kahden erän jälkeen. Ensimmäinen erä meni Puman ”hätäillessä” vastaanotossa ja muutenkin. Isäntäjoukkue Turun Toverit paukutti hyvää syöttöä.

Toinen erä oli hyvin tasainen, kumpikin vuoroin johdossa pienin piste- ja toisen virheputkin. PuMa osasi pelata kuitenkin ratkaisupallot järkevästi. Erä PuMalle 26-24.

Kolmannesta erästä lähtien PuMa hallitsi peliä selkeästi. Osa-alueet, vastaanotto, hyökkäys ja puolustuskin, olivat riittävällä tavalla hallussa. Syöttöä paukutettin pitkälle taakse, välillä ylikin, mutta vastustaja ei kauheasti päässyt hyökkäämään. Ja torjunta napsi sitten vastustajan hyökkäyksistä kivan määrän pisteitä.

PuMalle selkeä voitto 3-1. Tämä ja edellinen 3-0 -voitto Kiskosta nostivat PuMan 10. sijalle ja joukkue alkaa jo kohta koputella karsintapeleistä ulospääsyä.

Parhaina palkittiin PuMasta Sara Aito ja TuTosta Melina Lindström.