E-juniorit aloittivat sarjan – Korona-torjunnasta pyrittiin huolehtimaan
Julkaistu: 03.10.2020 00.00

E-juniorit aloittivat sarjan – Korona-torjunnasta pyrittiin huolehtimaan

E-juniorit aloittivat sarjakauden Viikin monitoimihallilla. Sali oli hyvä mini-ikäisten pelaamiseen sillä pelaajat ja toimihenkilöt olivat alakerrassa ja huoltajat saivat katsoa pelejä yläkerran katsomosta pleksen takana hyvät turvaetäisyydet pitäen. Toimintaa ohjastettiin: käsien pesut, desit ja läsnäololistojen kirjaamiset. Pallot pestiin erien välillä. Toimihenkilöt pitivät maskeja ja kaikin puolin tehtiin, mitä tehtävissä on tartuntojen torjumiseksi. Pukkarit olivat vain nopeaan varusteiden vaihtoon, evästelyille oli hyvät tilat isojen salien laidoilla ja nurkissa. Väliverhot eristivät kaksi turnausta toisistaan.

Poikien AM-sarjassa PuMan Pro -joukkue osoitti vahvuutensa ja voitti molemmat pelinsä. Korean ponsi oli perunut osallistumisen. PuMan toinen joukkue voitti myös turnauksessa mukana olleen Salpiksen ja sijoittui toiseksi.

Tulokset

Tiikeri-sarjassa oli mukana kuusi joukkuetta. Blues Volley esitti vahvaa peliä ja ViLePan joukkueet siinä seuraavana. PuMa oli mukana poikien Gang-joukkueella ja tyttöjen Kittens-joukkueella. Joukkueilla ihan pirteä avaus sarjapelaamiseen ensimmäistä kertaa.

Tulokset